primærhelsetjenesten ledelse

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2014-12-23
primærhelsetjenesten ledelse er et begrep som kan brukes på flere måter. det kan referere til bruken av saksbehandlere, enten som arbeider for forsikringsselskaper eller for leger, som bidrar til å samle all nødvendig informasjon om en pasient, og overvåke individuell pasientbehandling, ofte ved hjelp av informasjonsteknologi. en annen definisjon kan være at noen ganger primære leger håndtere mer komplekse sykdommer, enten med eller uten hjelp av en spesialist. er det mange artikler knyttet til spørsmålet om hvordan allmennleger og andre kan administrere kroniske og kompliserte tilstander som diabetes eller depresjon, for eksempel. i andre definisjonen, kan primærhelsetjenesten forvaltning av forholdene likevel innebære noen form for saksbehandling av sosialarbeidere eller andre.
dette problemet er gjort mer drastisk på steder som oss på grunn av en voksende trend bort fra å praktisere familie medisin. det kan være få leger i folkerike områder som må tjene ekstremt store populasjoner. leger kan jobbe i store praksiser, aldri se sine egne utpekte pasienter mer enn én gang, og unnlater å danne de obligasjoner som brukes til markere fastlegen forhold til pasienter. travle kontorer skape et annet problem også, i form av å begrense tiden som leger tilbringer med hver pasient.
skape en primærhelsetjenesten management program og ansette en primærhelsetjenesten leder i et legekontor kan fungere godt for å oppveie noen av disse vanskeligheter. pasienter kan ha noen som av og til møter dem, snakker med noen spesialister, og logger og holder orden på medisinsk informasjon fra flere kilder. denne personen kan også se aldre og risikofaktorer for å avgjøre når og om pasienter krever ekstra omsorg som sjekk -ups eller screening og minne legen og pasienten om dette. det er påvist at slike ledere kan faktisk hjelpe unødvendig eller duplikat testing og bedre retning av individuell pleie. de kan være spesielt nyttig i å sørge for at legen har all nødvendig informasjon for å foreta riktige beslutninger, mens minner leger i de ulike beste praksis standarder for å behandle visse sykdommer.
noen ganger er disse omsorg ledere jobber for forsikringsselskapene i stedet, og mens de tjener kostnadsreduksjon, kan de også tjene pasientene ved å hjelpe dem med å finne og se spesialister, og gjør at informasjon er tilgjengelig til enhver behandlende lege. noen mennesker har vanskeligheter med å forstå hvorfor et selskap som ønsker å redusere kostnadene ville gi noen form for altruistisk hjelp. det enkle svaret er at primærhelsetjenesten ledelsen gjennom et forsikringsselskap ofte reduserer kostnadene uten å ofre på pasientbehandlingen.
den andre måten primært omsorg ledelsen kan bli diskutert er når leger behandler komplekse sykdommer. i de fleste tilfeller er det ideelt for spesialister å være involvert i behandling av visse tilstander. pasienter kan ikke ønsker dette. for eksempel kan de ikke ønsker å se en psykiater på grunn av stigma forbundet med psykisk sykdom, og i disse tilfellene leger kan beslutte å administrere sine forhold. vekselvis, kan pasientene ikke få spesialister de trenger ; begrensede forsikringsordningene kan gjøre det vanskelig å finne en spesialist som er nær nok til å gis nødvendig omsorg
hovedsak, er den doble vektlegging av primærhelsetjenesten forvaltning av sykdommer. å fange sykdommer tidlig og å behandle vanlige men kompleks sykdom ved hjelp av identifiserte beste praksiser. når programmer som dette blir gjennomført, er de ofte svært nyttig i tråd pasienten befolkningen på en primær omsorg anlegget i bedre helse.


Previous:nothing Next:Verdien av eksfoliativ cytologi

Relaterte artikler


 • junctional rytme
 • CD4
 • MYOM
 • mellom av innvollsparasitter
 • cystocele
 • natur underskudd uorden
 • de ulike øyeinfeksjon symptomer
 • se forskjell på et hjerteinfarkt, og et panikkanfall
 • Mona vie juice
 • alkoholisme
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com