eldre advokat

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2014-12-10
en eldre advokat er noen som arbeider for å snakke for og beskytte eldre mennesker. eldre advokatvirksomhet kan ta mange former. i noen tilfeller kan eldre advokatvirksomhet bety skriftlig opplyse lovgivere å vedta lover som beskytter eldre og straffe fornærmende eller neglisjerende omsorgspersoner og omsorg anlegg. en eldre advokat kan også arbeide med statlige voksne Protective Services, sosialarbeidere eller eldre omsorg anlegg for å sikre at eldre kundenes behov blir dekket, og at deres sivile rettigheter blir beskyttet. noen eldre talsmenn arbeide med enkeltpersoner for å forsikre de får den omsorgen de trenger, og å hjelpe dem med å finne det hvis de ikke er.
det nasjonale senteret på eldre misbruk anslått i 2003 at 1-2 millioner eldre amerikanere opplevd noen form for misbruk, utnyttelse, eller forsømmelse. eldre mennesker er spesielt sårbare for overgrep, fordi de kan være helt avhengig av noen andre for deres daglige behov, eller på grunn av reduserte fysiske eller psykiske evner. overgrep kan være fysisk, følelsesmessig, eller utnyttende. en eldre advokat kan bare være en nabo som mistenker et problem, og hjelper en eldre person ved å rapportere mistenkt misbruke til sosialarbeidere eller lokale politimyndigheter.
enkelte byer har eldre misbruk krisetelefon for ofre, naboer og omsorgspersoner til å anonymt rapportere mistanke om misbruk. lokale eldre advocacy byråer blir også dannet, med frivillig eller betalte ansatte som er opplært til å identifisere og rapportere overgrep. disse eldre talsmenn kunne arbeide med individuelle eldre mennesker, med hjemme omsorgspersoner, eller i-omsorg anlegg. deres jobb er å øke bevisstheten om tegn på misbruk, og å arbeide med eldre mennesker for å hjelpe dem med å finne veier ut av misbruk situasjoner.
mange eldre og helseinstitusjoner er instating eldre advocacy protokoller, som en lokal eldre advokat kan overvåke eller hjelpe til med opplæring av ansatte. disse protokollene etablere hva pasienters og klienters rettigheter, hva som utgjør misbruk, og de aktuelle veier og ansvarlighet standarder for rapportering, forebygge og straffe omsorgssvikt, mishandling og utnytting.


Previous:nothing Next:Forskjellen mellom hud koder og føflekker

Relaterte artikler


 • meningeom
 • vanedannende personlighetsforstyrrelse
 • retrograd ejakulasjon
 • rehabilitering leger
 • de vanligste symptomene på en klemt nerve i korsryggen
 • om av kreft skanning
 • hva som forårsaker galleblæren smerte
 • hva som forårsaker fot og ankel hevelse
 • burde jeg gå på en rekonvalesenthjem hvis jeg er syk
 • centesis
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com