hva kan jeg gjøre hvis jeg øredobber forårsake utslett

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2014-12-05
opplever et utslett kan være en smertefull situasjon. når utslett er plassert på øreflippen, kan smerten være nær blinding. kløe øreflippene er ofte et resultat av en slags betennelse som er forårsaket av tilstedeværelsen av et stoff som irriterer huden på noen måte. det er en god sjanse for at stoffet har noe å gjøre med øredobber. her er noen tips om hva du skal gjøre når øredobber forårsake utslett.
neste, prøve å bruke en antiseptisk på de infiserte øreflippene. formålet er å rengjøre området eventuelle bakterier som kan ha samlet. når øredobber forårsake utslett, de små hullene i øreflippen er spesielt sårbare for hevelse og betennelse. rensing av porene og behandle den foreliggende infeksjon vil gå en lang vei mot å bringe om fritak fra øreflipp kløe. avhengig alvorlighetsgraden av utslett, kan disse to trinnene være alt du trenger for å foreta en gjenoppretting.
øredobber forårsake utslett fordi det er noe om det materialet som ikke er enig med din kropp kjemi. saken kan være stillingen for ørepynt, eller det kan være noe om selve øredobb som skaper problemet. kanskje du ikke har metall innlegg. så fall betyr dette metall allergi er ikke roten årsaken til hevelse og smerter. men det kan være metall på utformingen av øredobben selv, eller en av fargestoffer brukes til å farge deler av design som forårsaker problemet.
generelt, hvis øredobber forårsake utslett, kan du spore opprinnelsen enkelt ved å utelate de øredobber for noen dager. når utslett har ryddet opp, prøve å bruke ørepynt med ikke-metall innlegg. hvis de synes å være all right, da har du identifisert opprinnelsen til problemet. Hvis ikke, stopper iført øredobber med noen metall i konstruksjonen. omtrent alle tilfeller av øreflippen kløe kan spores tilbake til metall innhold på noen måte.
Men hvis mange forskjellige typer øredobber forårsake utslett, kan det være noe annet enn en nikkelallergi på jobb. når selv plast innlegg synes å skape problemer, kan det være noen underliggende helseproblem som er manifestert i form av utslett. i korte, øreflippen kløe og sint utslett kan være om noe skjer med ørene, men er et tegn på en annen helse illebefinnende. hvis du fjerner øredobber og rengjøring av området grundig ikke skal føre til en reduksjon i smerte, se en lege umiddelbart.


Previous:nothing Next:cytolytisk vaginosis

Relaterte artikler


 • ansett farlige blodsukkernivået
 • ultralyd
 • episkleritt
 • HDL kolesterol
 • kompleks PTSD
 • de ulike Gerd symptomer
 • Hib immunisering
 • hyperandrogenisme
 • hva som forårsaker en brennende hals
 • Doppler sonography
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com