alkoholisme

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2014-12-01
. alkoholisme kan defineres på flere måter definert som en avhengighet av Diagnostic and Statistical Manual av psykiske lidelser (DSM -IV ), er alkoholisme preget av minst tre av følgende symptomer som varer i ett år eller lenger :
videre, overdreven drikking er i essens forgiftning i kroppen. alkoholikere risikere å ødelegge sine nyrer, lever, og mange hjertesykdommer komponenter når de fortsetter å drikke. alkoholisme er fortsatt et stort helseproblem i oss, hvor det er anslått at 170 milliarder us dollar (USD) i året er brukt på helsetjenester spørsmål knyttet til alkoholisme. det er også collateral damage av alkoholholdige atferd. en beruset sjåfør, en alkoholisert gravid kvinne, eller en ektefelle som blir fornærmende som følge av alkohol, risikerer å ødelegge ikke bare seg selv, men også andre.
mange forskjellige moduser behandling eksisterer for alkoholisme, og noen er mer vellykkede enn andre. nylig, har noen alkoholikere foretrukket å delta i modifiserte drikke programmer. men disse programmene er av nyere begynnelse, og er sannsynligvis ikke fullt så effektiv som fullstendig avholdenhet. teorien bak deres mangel på suksess for mange er at hver drink reduserer dom, noe som gjør det mer sannsynlig at alkoholholdige vil overstige tidligere angitte grenser.
programmer som Anonyme Alkoholikere (AA ) har vært vellykket for mange, men aa har sine kritikere. spesielt, noen alkoholikere følt at du tar noen psykiatriske medisiner ble ansett som " juks ". noen aa programmer for behandling av alkoholisme er nå merket " dobbel diagnose " programmer. de adressere persons alkoholisme og andre materielle psykisk sykdom samtidig. disse har ofte vist seg effektiv for de som ble alkoholikere å maskere symptomer på betydelig psykisk sykdom.
andre bruker en kombinasjon av psykologisk og medikamentell behandling for å overvinne alkoholisme. visse medikamenter skape aversjon mot alkohol, eller blokkere kroppens glede hormon respons til alkohol. sistnevnte kan over tid bidra til den som drikker stopp, fordi det ikke finnes mentale belønninger å være hadde fra fortsatt å drikke. den tidligere kan bidra one stop drikking fordi de forårsake ekstrem sykdom hvis man gjør drink. Imidlertid kan disse stoffene være fysisk farlig å bruke hvis den personen som lider alkoholisme fortsetter å drikke.
uansett hvilket program man bruker for å stoppe alkoholisme, alle sanne alkoholikere er i ekstrem helserisiko når første stans alkohol. alvorlige alkoholikere gjennomgå delirium tremens, som kan forårsake livstruende kramper i løpet av første dag til flere dager etter opphøre drikke. derfor bør slutte å drikke gjøres under veiledning av medisinsk fagfolk, som kan hjelpe administrere medikamentell behandling som vil forhindre kramper.
hvis du lurer på om du lider av alkoholisme, svarer ja til to eller flere av følgende spørsmål, kalt buret testen, foreslår du bør undersøke om du er en alkoholiker spørsmålene inkluderer følgende. :
 • har du noen gang følt at du trengte å kutte ned på drikkingen din?
 • har folk irritert deg ved å kritisere din drikking ?
 • har din noensinne følt skyld drikking ?
 • har du noen gang trengte en drink først i morgen (øye -openergi ) til jevn dine nerver eller å bli kvitt en bakrus ?Previous:nothing Next:pitted keratolysis

Relaterte artikler


 • CD4
 • vannslag puls
 • Tourettes syndrom
 • som er de vanligste hjernesvulst symptomer
 • amebiasis
 • Stork bitt
 • sammenheng mellom autisme og tale
 • om av skjoldbrusk blodprøver
 • hyperkalemi
 • slapp lammelse
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com