vannkopper immunitet

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2015-01-30
Vannkopper immunitet er beskyttelsen et menneskes immunsystem gir mot varicella-zoster virus som forårsaker vannkopper. vannkopper immunitet oppnås vanligvis etter at en pasient har kommet seg fra naturlig forekommende vannkopper eller når et barn eller en voksen er blitt vaksinert med varivax, den vannkopper vaksine. immunitet fra vannkopper, men gir ikke immunitet fra helvetesild, som er en smertefull sykdom som er forårsaket av samme virus.
folk kan bare ha moderate til alvorlige tilfeller av naturlig forekommende vannkopper en gang, bortsett fra i sjeldne tilfeller. annet virkemiddel for å oppnå vannkopper immunitet er gjennom vaksinasjon. senter for sykdomskontroll og beskyttelse ( CDC ) i oss anbefaler sterkt kontrollerende vannkopper hos barn gjennom vaksinering. vaksinen enten gir vannkopper immunitet eller reduserer sykdommen mild vannkopper. det hjelper også forebygge sykdom eksponering for de menneskene som ikke kvalifiserer for vaksinering på grunn av deres alder, de er gravide eller de har redusert immunsystem evner.
kvinner smittet med vannkopper tidlig i svangerskapet har økt risiko for misdannelser. det er enda farligere ved slutten av svangerskapet, siden vannkopper hos barn kan bli livstruende. kvinner i fruktbar alder anbefales å få vannkopper vaksine og utvikle en immunitet før unnfangelsen. morsmelk er utstyrt med noen antistoffer hvis morens har allerede blitt utsatt for vannkopper.
helvetesild, som er preget av en smertefull utslett som kan vare i mange måneder, er forårsaket av vannkopper viruset som har gjemt i en pasients nerver. det kan synes mye, mye senere i livet og er en av de lengste sikt vannkopper komplikasjoner. Vannkopper immunitet beskytter ikke fra helvetesild, men en egen shingles vaksine er tilgjengelig og anbefales for personer eldre enn 60 år.
mildere komplikasjoner fra vannkopper inkludere hudinfeksjoner og arrdannelse. forsiktighet bør utvises for ikke å klø pox. variere sjelden mennesker smittet med vannkopper kan inngå hjerne infeksjon og kan trenge anti-viral medisiner.


Previous:nothing Next:velge den beste myggmiddel spray

Relaterte artikler


 • fundus høyde
 • eksploderende hode syndrom
 • hamp olje
 • korsryggstøtte roll
 • ortoreksi nervosa
 • Forskjellen mellom lupus og sklerodermi
 • orchiopexy
 • respirator Hood
 • effekten av diabetes på øynene
 • de ulike Gerd symptomer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com