korrelasjon mellom vaksinasjoner og autisme

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2015-01-21
det har vært en utrolig mye skrevet om sammenhengen mellom immunizations og autisme. en rekke overordnede grupper sterkt føler at noen vaksinasjoner kan være ansvarlig for autisme tilfeller. denne sterke følelsen og foreldre aktivisme har ført gjentatte ganger til etterspørselen å undersøke denne sammenhengen, og den kliniske forskningen som er gjort antyder at det er noen forbindelse mellom immunizations og autisme. det medisinske miljøet står direkte i motsetning til en etablert slips, og selv domstolene har blitt involvert, utstedelse avgjørelser i 2010s at ingen sammenheng eksisterer.
for en stund, fokusere på overordnede interessegrupper var på tilstedeværelsen av et kjemikalie i noen vaksiner kalles thimerosal. det var tenkt å heve autisme risiko, som per Lancet-artikkelen og andre kilder. denne saken har også blitt forsket på, og thimerosal har blitt fjernet fra de fleste vaksiner. dag, ved medisinske og rettslige standarder, er dette kjemikaliet ikke ansvarlig for autisme tilfeller, og spesielt meslinger, kusma og røde hunder shot ( MMR ), som har vært ansett som en sannsynlig årsak til autisme ved overordnede interessegrupper, er ikke tenkt å ha noe forhold til sykdommen. den kjente unntaket er at de første symptomene på autisme kan oppstå på omtrent samme tid MMR gis, som er tilfellet hvorvidt barna faktisk får vaksinen.
nyere forskning på denne sykdommen antyder mindre av en forbindelse mellom vaksinasjoner og autisme, og mer av et forhold til genetikk. en omfattende studie investert i av den store organisasjonen Autism Speaks, vurdert over 2000 barn for å fastslå om det var genetiske faktorer som disponerer folk mot autisme, og det viser seg at det er. De er rett og slett ikke enkelt, men involverer små defekter eller forskjeller på mange ulike gener. det er klart et enkelt gen er ikke ansvarlig for tilstanden, men folk kan ha en rekke gener som mer forutsier autisme sin forekomst.
selv med alt dette bevis, kan en sammenheng mellom vaksinasjoner og autisme ikke utelukkes at det i alle tilfeller. det er enkelte faktorer som taler mot det. immunisering nivåer har nå falt over frykt at autisme er forårsaket av vaksiner, og ennå, autisme nivået fortsetter å stige. autisme forekommer hos gutter med langt større hyppighet enn hos jenter, men begge kjønn er vaksinert like.
legitim vitenskapen har klart å bevise en sammenheng mellom immunizations og autisme. mest bevis som tyder på en sammenheng gis av medisinsk legfolk og er ikke støttes av vanskelig vitenskap. nesten alle legitime medisinske organisasjoner tilbakevise en tilkobling og ekspress dyp bekymring for de potensielle farene ved å unngå vaksiner.


Previous:nothing Next:kroppen endres under svangerskapet

Relaterte artikler


 • hva som forårsaker en forstørret lever
 • lege-pasient privilegium
 • sprukket milt
 • spinal stenose
 • symptomer på psykose
 • meningeom
 • Stork bitt
 • hydrogen pusteprøve
 • omskjæring
 • hemiarthroplasty
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com