tegn på multippel sklerose hos barn

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2015-01-14
multippel sklerose ( MS ) har lenge vært kjent som en tilstand som har en tendens til å dukke opp mest i unge voksne, vanligvis etter fylte 20, men før fylte 40 år. Dessverre har flere barn enn før blitt diagnostisert med denne tilstanden, mange før 12 år. den gode nyheten er at diagnostisere sykdommen tidligere betyr at behandling kan tilbys tidligere, men det er mange plagsomme symptomer som kan oppstå med multippel sklerose hos barn. de ofte inneholder synsproblemer, koordinering problemer og kognitive forstyrrelser.
et annet tegn på multippel sklerose hos barn kan være plutselige problemer med koordinering som ikke synes å ha en forklaring. klossethet, kan svakhet, svimmelhet, og problemer med å balansere alle være symptomer på ms tretthet, muskelkramper, og ben og arm nummenhet er også symptomer som kan bidra til problemer med koordinering. selvfølgelig kan noen barn legger merke til disse tegnene rett etter en hard treningsøkt, som kjører for miles, eller etter dager med lite søvn. derfor, er det viktig å merke seg om det kan være en annen grunn for disse skiltene i tillegg multippel sklerose hos barn før du drar til en lege for å få problemet sjekket ut.
mange barn med ms slutt finner det vanskelig å konsentrere seg på skolen, og kan også ha problemer med å huske ting. mens foreldrene kanskje ikke merke til denne type kognitive forstyrrelser umiddelbart, kan det bli klart når karakterer plutselig slippe for noen åpenbar grunn. selvfølgelig, plutselig trøtthet og synstap ikke vanligvis bidra til å forbedre karakterer, så et fall i skoleprestasjoner er ofte en av de første tegn på at foreldre legger merke til i sine barn. tale kan også høres oppstyltet, med en noe monoton stemme og sporadiske utbrudd av lydstyrke når du snakker. slike endringer kan bli tydelig for lærere, venner og kolleger over tid hvis de ikke umiddelbart merkbar til foreldre, noe som betyr at de med konstant kontakt med barnet kan hjelpe på å få en sak av multippel sklerose hos barn diagnostisert.


Previous:nothing Next:om av kronisk diaré behandling

Relaterte artikler


 • fosterets skjerm
 • beregne barns bmi
 • hva som har forårsaket alle menneskers død
 • fekal forstoppelse
 • hyperchloremia
 • crystal meth
 • forebygge smittsomme sykdommer
 • hva som forårsaker fot og ankel hevelse
 • fast apparatet
 • Hva bør jeg se etter i en Reiki massasje bord
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com