de anbefalte barnet vaksinasjoner

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2015-01-09
Hepatitt B kan være en av de første barn vaksinasjoner gis hvis en babyens mor er smittet med viruset. vaksiner mot polio, difteri, og pneumokokk forhold anbefales å begynne omtrent på andre måneden av et barns liv. vaksiner for populære barnesykdommer som meslinger og vannkopper vanligvis administreres etter et barnet fyller ett år.
d kranen er en kombinasjon vaksine gis for å forebygge difteri, tetanus, kikhoste og. den første injeksjon bør generelt gis når en baby er to måneder gammel. fem flere injeksjoner anbefales før barnet fyller seks år. mellom 11 og 12, skal barnet få en booster skutt kalt tdap. Centers for Disease Control og Prevention ( CDC ) sier at når disse underordnede vaksinasjoner blir gitt til barn som har lidd av anfall som aspirin -frie smertestillende midler bør også gis begynner på tidspunktet for vaksinasjon og fortsette i 24 timer i henhold til instruksjonene på stoffet pakken.
det inaktivert poliovirus vaksine, eller IPV, anbefales for forebygging av polio. injeksjoner bør begynne når barnet er to måneder og en fullstendig vaksinering krever tre ekstra injeksjoner før barnet fyller sju år. disse underordnede vaksinasjoner anbefales ikke for barn som er svært allergisk mot neomycin, streptomycin, eller polymoxin b.
MMR vaksine, som forebygger meslinger, kusma og røde hunder, er en av de underordnede vaksinasjoner administrert når et barn er et år gammel en andre injeksjon er nødvendig mellom fire og. seks. mange mennesker uttrykker bekymring om disse vaksinene fordi noen sier at det er en sammenheng mellom medisinering og autisme. det National Library of Medicine sier at det er ingen bevis som støtter påstandene i denne linken. denne vaksinen er ofte nødvendig for oppføring i offentlige skoler i USA ( oss ).
Vannkopper er en infeksjon preget av hundrevis av kløe blemmer som dekker kroppen. varicella vaksine, som hindrer denne infeksjonen, er en annen av de underordnede vaksinasjoner gitt etter en barnet fyller ett år. en booster skudd gis vanligvis før barnet når alder syv. er sjansene for at barn som får slike skudd vil utvikle utslett, men disse vanligvis ikke krever noen behandling. Dette bildet kan også kreves før vi går på skolen i oss.


Previous:nothing Next:lobular carcinoma in situ

Relaterte artikler


 • tubo-ovarial abscess
 • pitted keratolysis
 • symptomer på xanax tilbaketrekning
 • vanligste årsakene til fots svakhet
 • hvorfor er encefalitt så farlig
 • condyloma
 • asterixis
 • vanligste feber patofysiologi
 • centesis
 • SPY
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com