velge det beste fruktbarhet sentrum

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2015-01-07
velge rett fruktbarhet sentrum handler om forskning og forberedelse. unnfangelse og fruktbarhet er naturligvis full av følelser, og finne ikke bare en vellykket klinikk, men en støttende en er nøkkelen til å ha best mulig resultat og best mulig opplevelse i en ellers stressende oppgave. før du bestemmer å besøke noen fruktbarhet sentrum, bør du undersøke hva er involvert i fertilitetsbehandling og bestemme hvor langt du er villig til å gå i prosessen. fra dette punktet, forskning på fruktbarhet sentre tilgjengelige og intervjuer med ulike spesialister tilknyttet senteret vil hjelpe deg å ta en informert beslutning om hvordan å gå videre med målet om å ha et biologisk barn.
etter at du har en god idé om hvilke typer fruktbarhet behandlinger tilgjengelig, velge rett fruktbarhet sentrum er det neste trinnet. noen land vedlikeholde en database som dokumenterer suksess priser for hver registrerte fruktbarhet senter i landet. dette kan gi et utgangspunkt for deg å velge et senter. det er viktig å huske på, men at suksessen rate av fruktbarhet sentrum er ikke det viktigste aspektet. det også er viktig at senteret er akkreditert ved en regulering av byrå i ditt land.
etter at du har laget en kort liste over mulige sentre, er det på tide å grave dypere inn i hver av dem. forskning historie hvert senter, og pass på at den har god kvalitetskontroll, har sterke etikk og har ikke vært en del av noen store søksmål. følge dette trinnet, gjør en avtale for å tour fruktbarhet sentre og møte med spesialister som du skulle jobbe.
før intervjuene, komme opp med en liste over spørsmål å stille. spørsmål som hvor lenge ansatte har jobbet der, hva prosedyrer er gjort, hva de aldersgrenser for behandling er, hvor mange egg transplantert under in vitro fertilisering, og hvor mange sykluser er gjort per år er gode utgangspunkt. Hvis helst, synes klinikken personalet for stormet eller utålmodig med de spørsmålene som stilles, er det best å gå videre til neste fruktbarhet sentrum. en av de viktigste delene av fertilitetsbehandling er oppmerksomhet på detaljer og flyt av informasjon mellom lege og pasient. personalet være uvillige eller ute av stand til å svare på spørsmål er en god indikator på at senteret ikke kan ha sine pasienters beste interesse i tankene.
velge riktig fruktbarhet sentrum kan virke skremmende. det også kan være stressende, særlig når prosedyrene selv kan være forvirrende og følelsesmessig drenering. grundig forskning og besøk til senteret kan avlaste mye av belastningen legges på deg når du gjør dette livsendrende avgjørelse. dette vil tillate deg å velge den best mulig fruktbarhet senter for å hjelpe deg få din fremtidige barn til verden trygt.


Previous:nothing Next:multippel graviditet

Relaterte artikler


 • farene ved koronar kalsium
 • hemoptysis
 • sekundær osteoporose
 • isfjell sykdom
 • disinhibition
 • angiodysplasia
 • somatotropin
 • hva som forårsaker fanget nerver
 • biopsier
 • enchondroma
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com