Hva skjer med menstruasjon etter spontanabort

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2015-01-05
en kvinnes menstruasjonssykluser normaliseres vanligvis kort tid etter abort. generelt, kan en kvinne regne med å begynne mensen innen fire til seks uker med å ha en spontanabort. dette er ikke tilfelle for alle kvinner, men, og noen kvinner begynner menstruerende mye tidligere. for eksempel kan noen kvinner har en periode som snart to uker etter å ha en spontanabort. den første menstruasjon etter spontanabort er vanligvis en normal periode, men noen kvinner merker dette første perioden er litt lettere eller tyngre enn vanlig.
noen leger anbefaler at en kvinne vurdere antall dager siden hennes abort i å avgjøre om hun gjenopptar menstruasjon etter spontanabort eller muligens opplever en spontanabort komplikasjon. generelt, knall rød vaginal blødning som oppstår etter abort blødning synes til slutt-men tidligere enn 20 dager etter en spontanabort-kan være grunn til bekymring blødning som oppstår minst 20 dager etter en spontanabort kan være en kvinnes første menstruasjon etter abort. for å være sikker på at kroppen er tilbake til normal og sørg uoppdaget graviditet vev ikke har blitt liggende igjen i livmoren, kan en kvinne gjøre det bra å søke en oppfølging besøket med legen hennes i løpet av noen få uker ved å ha en spontanabort.
når en kvinne har en spontanabort, kan hun håndtere følelsesmessige uro i tillegg til endringene kroppen hennes går gjennom som følge av en graviditet tap. den følelsesmessige nød typisk for spontanabort kan være tilstede uten hensyn til om en graviditet var planlagt eller ikke. hvis en graviditet ikke var planlagt, og en kvinne er ikke klar til å få barn, kan hun ivrig venter sin første periode som et tegn på at kroppen hennes er å komme tilbake til normal. dersom en kvinne er håp om å unnfange et barn, men hun kan se frem til å gjenoppta menstruasjon, da den representerer en mulighet for henne å prøve å bli gravid igjen. Dessverre kan ikke en kvinne være sikker på hvor raskt hun vil returnere til normal menstruasjon etter spontanabort, og noen kvinners kropper ta lengre tid enn andre.


Previous:nothing Next:de vanligste årsakene til hånd hevelse

Relaterte artikler


 • barf bag
 • gassutveksling
 • de vanligste årsakene til ansikt hevelse
 • sammenheng mellom søvnapné og narkolepsi
 • cluster b personlighetsforstyrrelse
 • seteleie babyen
 • administrasjonsvei
 • vel babyen besøk
 • de ulike øyeinfeksjon symptomer
 • mekanisk ventilasjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com