dobbeltdiagnose

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2015-02-13
dobbeltdiagnose kan bety at en person samtidig lider av to forhold. for eksempel, ville en person som er schizofren og mentalt tilbakestående har det som regnes to relaterte og samtidig forholdene. oftere skjønt, begrepet dobbeltdiagnose relaterer seg til mennesker som lider av psykisk sykdom ( depresjon, bipolar lidelse, schizofreni, generalisert angstlidelse ) og er også avhengige av narkotika eller alkohol.
personer med dobbel diagnose kan ha en vanskelig tid fungerende i visse aa grupper eller rehabiliteringssentre som fokuserer på å temme avhengighet. noen aa grupper kan likevel vise opptak av eventuelle medisiner som kjemisk endrer hjernen som fusk, medisinering eller ' ikke håndtere ' med avhengighet. denne holdningen er vanligvis på plass fordi velmenende folk ikke forstår potensielt ødeleggende påvirker av en person med psykisk sykdom unnlater å overholde sine medisiner regime, og siden aa grupper ikke normalt ledes av psykiske eksperter, kan en person med dobbeltdiagnose enten prøve å gi opp sine meds, eller føle seg skyldig eller en fiasko.
dobbel diagnose blir bedre forstått, og moderne tillegg av aa store bok gjør adressere reell bekymring om behandling av psykiske problemer og alkohol eller narkotika opphør. fortsatt denne meldingen ikke har gjennomsyret gjennom alle aa samfunn, og et samfunn ikke kan være store nok til å opprettholde møter spesielt for personer med dobbeltdiagnose. heldigvis i større samfunn, det er noen stor aa eller na- sentrerte møter som kan tjene mange mennesker med avhengighet og psykiske helseproblemer, og disse kan bli moderert av registrerte sykepleiere, terapeuter eller psykiatere.
en av utfordringene med dobbeltdiagnose er mye som utfordringen som venter dem som prøver å komme seg fra mat eller shopping avhengighet. du normalt ikke kan bare slutte å ta medisiner for din tilstand, akkurat som du kan " t slutte å spise eller shopping for ting du trenger. så en komplisert del av håndteringen av dobbeltdiagnose er hvordan du skal følge en medisin diett, uten å misbruke at diett eller bruke supplerende narkotika og alkohol.
dessuten, fortsatt misbruk av andre medisiner kan gjøre det svært vanskelig å kunne behandle psykiske forhold, og bidra til atferd som er farlig for seg selv eller andre, eller at folk vil dypt beklage senere. det er rettferdig å si at de fleste store psykiske tilstander og medisiner for dem pleier ikke å kombinere godt med bruk av alkohol eller unprescribed medisiner, selv mild til moderat og ikke vanedannende bruk. ennå en person kan ha tilbrakt mesteparten av sin lever prøver å behandle sine egne sykdommer gjennom avhengighet i stedet for gjennom medisiner, eller forsøkt å kompensere for ineffektiv medisinering gjennom å legge til ekstra medisiner, alkohol eller narkotika.
del av behandlingen er å hjelpe en pasient gjenopprette fra avhengighet, og sykehusinnleggelse kan være nødvendig, spesielt i løpet av detox perioden. den andre delen er under utvikling et medikament diett som fungerer for pasienten, ettersom dagens meds ikke kan være tilstrekkelig. til slutt, fortsatte støtte gjennom grupper, kan terapi eller i pasientens sykehusinnleggelse være nødvendig for å hjelpe en person å bekjempe to vanskelige forhold på gang, til og få styrke til å både ta medisiner de trenger, mens resterende fast i sin overbevisning om ikke å drikke eller bruke.


Previous:nothing Next:vanligste årsakene til gikt i leddene

Relaterte artikler


 • forkjølelsessår
 • muskelspenninger
 • vel babyen besøk
 • Kvinne orgasmisk lidelse
 • erytem marginatum
 • hva som forårsaker slag
 • Hvordan kan jeg unngå hypotermi
 • overvinne en frykt for høyder
 • hypoksemi
 • skunk olje
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com