overvinne en frykt for å drukne

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2015-02-11
overvinne en frykt for å drukne bør gjøres ved å lære riktige vann sikkerhet teknikker. drukningsulykker kan skje, spesielt når svømmerne eller andre som tilbringer tid nær eller i vannet ikke praktiserer forebyggende tips. mens en respektfull frykt av vann er faktisk nyttig for å hindre ulykker, panikk og angst om drukning er ikke til å stoppe det fra å inntreffe. hvis du lære svømming og sikkerhet teknikker, erstatte din frykt for å drukne med livreddende forebygging kunnskap er mulig.
etter å ha lest om drukning og dens forebygging, bør du ikke stoppe der, men heller ta noen klasser i samfunnet. drownproofing er en helt nødvendig teknikk for å lære. kontakte de lokale samfunnshus svømmebassenger å finne ut når de har disse klassene. du trenger ikke å vite hvordan å svømme for å lære teknikken, og det kan spare livet ditt hvis du skulle befinne deg i posisjon drukning. av all informasjonen kan du ruste deg med å overvinne frykten for å drukne, kjenne drownproofing teknikken er den mest avgjørende, fordi det kan faktisk redde livet ditt.
drownproofing riktig betyr å vite hvordan du kan holde hodet over vannet mens du beveger armer og ben. pusteteknikk også faktorer inn riktig drownproofing. du bør lære dette drukning forebygging metoden fra en dyktig fagperson bare noen som er i nærheten av vann med deg, inkludert barn, bør også vite hvordan du drownproof riktig å overvinne en. frykt for drukning, så langt som andre folk er bekymret, bør du også ta kurs for å lære hjerte- lungeredning ( HLR ) dersom du ikke allerede vet det livreddende teknikken.
hvis noen er drukning, HLR kan trygt hans eller hennes liv. skiltene er vanligvis ikke opplagt som svømmere i nød ikke alltid flail armene, men snarere kan vise subtile tegn som blanke øyne som kan lett overses. vite hvordan du utfører HLR er en sikkerhet teknikk du bør vite hvis du tilbringer tid nær vannet i enhver stilling. til ytterligere overvinne frykten for å drukne, må du praktisere trygg bading og båtliv, for eksempel ved å ikke gå i vannet alene og bruker redningsflåter og sikkerhet jakker.


Previous:nothing Next:intestinal svikt

Relaterte artikler


 • michel klipp
 • q feber
 • bein plater
 • sosial støtte
 • Forholdet mellom graviditet og peler
 • Hva skjer med eggløsning etter IVF
 • de vanligste symptomer på post-nasal drypp
 • mulige årsaker til uforklarlig kvalme
 • aniseikonia
 • meningomyelocele
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com