hvordan du beregner daglig inntak av karbohydrater for vektkontroll

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-11-14
Beregning av daglig inntak av karbohydrater hjelper folk miste vekt raskt og hjelper folk holde vekten effektivt. Starter dagen med en høy-protein frokost og telle karbohydrater i løpet av dagen er en av de beste måtene å hjelpe folk som har den vanskeligste tiden med dietter gå ned i vekt. Hvis du ønsker å finne ut hva ditt daglige karbohydrat inntaket er for vekttap eller bare ønsker å opprettholde en sunn vekt, gjør du følgende
en.
Hvis du ønsker å gå ned i vekt, starter ut 20-70 karbohydrater om dagen. På dette nivået bør du miste vekt og ikke har cravings. Så lenge du føler deg vel i løpet av dagen, opphold på dette nummeret av karbohydrater for et par uker, med mindre du når dine vekttap mål. Hvis du ikke miste vekt og bare beholde vekten, redusere daglige karbohydrat inntaket med 10 hver uke frem til du begynner å miste ett til to pounds av vekten hver uke. Husk at den gjennomsnittlige daglige inntak av karbohydrater på Atkins 'diett begynner ved 20 karbohydrater per dag i induksjonsfasen.
To.
Hvis du ønsker å holde vekten gjennom daglige karbohydrat inntaket, starter på 100 karbohydrater om dagen. Hvis du finner ut at nummeret fungerer for deg, det er flott, men vil de fleste mennesker har til å justere sine daglige karbohydratinntak å finne en rekke karbohydrater som fungerer godt for dem. Juster karbohydratinntak med 10 til 20 karbohydrater opp eller ned hver uke henholdsvis til du finner et nummer som fungerer godt for deg.
tre.
Beregn daglig inntak av karbohydrater for vektkontroll ved å justere antall antall karbohydrater i henhold til din alder, vekt, og aktivitetsnivå. Bruk online karbohydrat kalkulatoren ved å følge linken i ressurs nedenfor. Daglig inntak av karbohydrater vil svinge avhengig av mange faktorer som alder, vekt, og aktivitetsnivå. Når du finner det antall karbohydrater du trenger for å fungere og møte dine vekten mål, vil du finne dette nummeret svinger når du blir eldre og kroppen din endringer. Hvis du fokuserer på kroppens behov og se på vekten, vil det ikke være lenge til du er følsom for kroppens daglige karbohydrat inntaket kravet.
Fire.
Vei deg hver få dager og måle kroppsfett. Hvis du endrer ditt aktivitetsnivå, du finner mange at kroppen krever mer eller mindre karbohydrater per dag henholdsvis. Når folk mosjon, de også forbrenne karbohydrater i tillegg til kalorier. Hvis du begynner å trene mer, sørg for å overvåke kroppens daglige karbohydrat inntaket ved å se din vekt nøye, og pass på å veie deg hver noen dager. Som kroppens muskelmasse øker, bør du karbohydratinntak øker så godt siden muskler forbrenner mer karbohydrater i løpet av dagen enn fett.
Fem.
Gjør deg kjent med karbohydrater teller for mat. Karbohydrater er alltid oppført på pakken etiketter. For kjøtt, fisk, grønnsaker og frukt, bruke karbohydrater telleren i ressursen avsnittet nedenfor. Siden de fleste mennesker spiser like mat hver dag, vil det ikke ta lang tid å kunne beregne det daglige karbohydrat inntaket for vektkontroll uten forskning.

Tips og advarsler


 • Sjekk alltid med legen din før du starter noen vekttap og mosjon.


 • Previous:hvordan du velger den beste diabetes diett plan for deg å administrere blodsukkernivået Next:hvordan å drikke mer vann starter i dag

  Relaterte artikler


 • mat som inneholder krom
 • helsemessige fordeler av løk
 • hvordan å vokse tykkere sterkere hår
 • sunn mat som du trodde ikke var sunt
 • grunner til å spise økologisk mat
 • farer av triglyserider
 • diett for slimete kolitt med diaré
 • vitaminer som fremmer sunt hår
 • mat ernæring guide
 • god fettforbrenning mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com