hvordan bli kvitt magefett

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-03-24
Hvis du ønsker å bli kvitt magen fettet du kan og det trenger ikke å være vanskelig heller. Hvis du tempoet selv, og ikke prøve å gå ned i vekt raskt da er det ikke så ille. Det er når folk prøver å gjøre det umulige og legge press på seg selv at det blir vanskelig. Slapp av, trenger du ikke å sulte eller bar ut fra trening for å gå ned i vekt
en.
Å bli kvitt magen fettet du trenger å sette frem innsats, men ikke den typen der du nesten dreper deg selv å gjøre det. Urealistiske forventninger er det som vanligvis gjør vekttap vanskelig. Du trenger å få ekte og vet at det tok en stund å få den ekstra vekten, derfor vil det ta tid å få den av.
Det første du trenger å gjøre er å ha lite gjennomførbart mål. For eksempel kan du sette et mål om ikke å spise junk food for en dag dette er et gjennomførbart mål for de fleste noen. Et urealistisk mål vil være å aldri spise junk food igjen. Se forskjellen? Jeg skriver mine mål ned på et tørt viskelær bord slik at jeg kan endre det etter behov.
to.
Det neste steget er å finne ut hvordan du kan komme i mer aktivitet. Det trenger ikke å være en rutine i begynnelsen kan du jobbe deg inn i det sakte. Spille med barna er flott hvis du har barn, ekstra rengjøring og hagearbeid er en annen måte å forbrenne kalorier. Vaske bilen i stedet for å gå til bilvask er en annen måte. De-rot i garasjen og vaske vinduer fungerer også.
Ideen er å bli opptatt, får flytte, disse små skritt motivere deg til å komme i gang. Jo mer du gjør jo mer du blir kvitt magen fett.
tre.
Når du begynner å skrive ned gjennomførbart mål og være aktiv du vil føle deg bedre om deg selv og vinne tillit. Du har kanskje allerede mistet litt vekt hvis du har vært konsekvent. Nå kan du begynne å gjøre litt mer her og der. Legg til en ekstra dag til gjennomførbart mål som ikke junk food for 2 dager. Drikk kun vann i 3 dager osv.
Start gjør en yoga øvelse video, er Yoga et avslappende form for trening. Du enkelt inn i det før endelig du har sunne spisevaner og et treningsprogram på plass. Men du må begynne med små gjennomførbart mål eller annet du bli overveldet og avslutte.
Fire.
Å bli kvitt magen fettet du trenger ikke en spesiell diett, mosjon utstyr eller noe å begynne å miste. Det vil komme senere når du føler at du er klar for det. Inntil da holde deg gående litt om gangen og med en tap av en kilo i uken er en seier.
Innen 30 dager bør du være klar til å se kalorier og gjøre en mer anstrengende trening. Start med 1500 kalorier om dagen hvis du kan og gjøre en raskere tempo video som Biggest Loser eller Billy Blanks "nybegynner boot camp. Kanskje til og med delta i YMCA og gjøre en klasse der. Ikke press deg selv hvis du ikke er klar så ikke gjør det. Det viktigste er å holde gjør noe og ikke slutte.
Fem.
Alright, her er noen siste tips du kan bruke for å bli kvitt magen fett. Drikk mye vann og spise fiberrik mat begge disse hjelpe deg å føle deg mett lenger. Spis små porsjoner flere ganger om dagen og ikke tillate deg selv å bli sulten. Sultne mennesker overspise! Se saltinntaket det gjør du beholde vann vekt. Sett gjennomførbart mål ikke urealistisk seg. Få en partner til å trene med for motivasjon og støtte.
slutt, husk det er ikke noe slikt som spot reduksjon, er det en myte. Du kan gjøre mage øvelser som du går så du ikke blir slapp etter at du taper, men ab øvelser vil IKKE bli kvitt magen fett!


Previous:hvordan du velger den beste diabetes diett plan for deg å administrere blodsukkernivået Next:hvordan du får motivert for kosthold og mosjon

Relaterte artikler


 • hvordan du velger din diett når du har diabetes i svangerskapet
 • hvordan å forklare fordelene med whey protein
 • hvordan å få en flatere mage
 • hvordan du styrer cravings
 • hvordan du velger riktig vekttap piller
 • om diabetes diett hjem levering tjenester
 • hvordan å gå ned i vekt med suksess
 • hvordan å gå ned i vekt på en 200 calorie diett
 • matvarer som har vitamin k
 • hvordan du beregner en idealvekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com