situasjonsbestemt depresjon

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2013-12-30
situasjonsbestemt depresjon er også ofte kalt justering lidelse. det er en slags depresjon som ofte forårsaket av opplevelser i en persons liv. for eksempel kan en person utvikle situasjonsanalyse depresjon etter døden av et familiemedlem eller lære de har en alvorlig sykdom. alvorlighetsgraden av situasjonsbestemt depresjon vil generelt variere avhengig av hendelsen som brakte det på, og utvinning ganger kan variere også. noen ganger profesjonell behandling kan være nyttig for situasjonsbestemt depresjon, men det isn ' t nødvendigvis kreves i hvert tilfelle, og folk vil ofte justere på egenhånd til slutt.
når det gjelder symptomer, er situasjonsbestemt depresjon relativt lik andre typer depresjon. mennesker kan finne seg selv gråt mye, og de kan miste appetitten. noen ganger vil man kunne finne det umulig å nyte ting som tidligere var lystbetont, og de kan bli midlertidig gi opp på viktige deler av sitt liv. rett etter hendelsen som forårsaker et anfall av situasjonsanalyse depresjon, vil symptomene vanligvis være på sitt mest alvorlige og deretter gradvis begynne å forbedre.
mennesker vil vanligvis opplever situasjonsforståelse depresjon mange ganger i livet. enkelte individer kan takle det bedre enn andre, og over tid, kan folk lære personlige strategier for å håndtere denne typen depresjon. i noen tilfeller kan situasjonskomikk depresjon bli så alvorlig og langvarig at pasienten oppsøker profesjonell behandling. selv i tilfeller hvor depresjonen er ikke særlig alvorlig, noen eksperter anbefaler å søke behandling som en måte å overvinne problemene raskere.
i de fleste tilfeller er denne type depresjon behandles med psykoterapi eller rådgivning. terapeut vil vanligvis hjelpe pasienten til å forstå kilden til problemet hans og lære ulike mestringsstrategier for å håndtere følelsesmessig smerte. avhengig av årsaken til den enkelte sak, kan gruppere terapi tilnærminger inngå som del av en samlet utvinning plan. leger kan også midlertidig be pasienten bruke antidepressiva, men ideelt sett, vil dette være en kortsiktig del av behandling.


Previous:nothing Next:beta-sitosterol

Relaterte artikler


 • de vanligste dehydrering effekter
 • hodebunnen eksem
 • forebygge leddgikt
 • akutt diaré
 • hjelpemidler sløse syndrom
 • pyogenic leddgikt
 • prenatal farskap test
 • manuell rullestol
 • symptomer på øye kreft
 • de vanligste revmatoid artritt tidlige symptomer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com