om av Epstein-Barr testing

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2013-12-28
Epstein-Barr testing gjøres oftest når symptomene på kyssesyke forekomme. testing omfatter en blodanalyse, som omfatter en antistoff test og en mononukleose stikkprøve. en person som antistoff test returnerer et positivt resultat er diagnosen basert på dette resultatet. hvis en blod analyse under Epstein-Barr testing gir et negativt resultat, men fysiske symptomer er fortsatt til stede, er ytterligere antistofftesting beordret til å fortelle om en person er bærer av viruset og eventuelle andre sekundære infeksjoner forbundet med tilstedeværelse i kroppen.
når symptomene er til stede, men noen blodprøvetaking tester negativt for infeksjon, er ytterligere testing for å fastslå om en sekundær infeksjon utløser EBV, i stedet. ytterligere Epstein-Barr testing sammenligner antistoffer som EBV kjernefysiske antigen, kapsidantigen og tidlig antigen. hver av disse spesifikke antistofftester er laget for å fortelle om en person nettopp har blitt smittet, er blitt smittet i en lengre periode eller har en sekundær infeksjon som har reaktivert viruset. eksperter anbefaler at videre testing som dette behandles av en lege med erfaring med smittsomme sykdommer og i særdeleshet har erfaring med Epstein-Barr testing fordi tolkningen av hver av disse ekstra testene kan være vanskelig å forstå. er
ulike typer Epstein-Barr -testing bare brukes til å identifisere tilstedeværelsen av EBV og annen patogen som kan føre den for å aktivere. utover identifisere de presise sykdommer involvert, leger er ute av stand til å behandle eller kurere EBV. behandle de fysiske symptomer på noen sammenfallende viral infeksjon er alt som kan gjøres for en persons trøst inntil symptomene på en sekundær infeksjon har kjørt sitt naturlige forløp. ulike typer Epstein-Barr testing er fortsatt viktig, men. testing bidrar til å identifisere tilstedeværelsen av viruset, samt eventuelle etterfølgende infeksjoner, slik at leger er oppmerksomme på muligheten for fremtidige EBV komplikasjoner.


Previous:nothing Next:Institutional Review Board

Relaterte artikler


 • de vanligste årsakene til alvorlige smerter
 • de vanligste hyponatremi årsaker
 • de ulike tennene sliping symptomer
 • hjelpemidler sløse syndrom
 • symptomer på øye kreft
 • solar urticaria
 • klinisk psykologi
 • om psykisk sykdom
 • om av fibromyalgi behandlinger
 • vanlige breastfeeding problemer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com