hjelpemidler sløse syndrom

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2013-12-27
AIDS Wasting Syndrome beskriver ufrivillig vekttap påført pasienter med ervervet immunsvikt syndrom ( AIDS ) som sykdommen utvikler seg. sløse kan være forårsaket av metabolske forstyrrelser, dårlig ernæring, eliminering av næringsstoffer gjennom oppkast eller diaré, eller andre infeksjoner. hjelpemidler sløse syndrom er karakterisert ved tap av minst 10 % av kroppsmassen etter infeksjon med humant immunsviktvirus ( HIV). pasienter kan dø av å kaste bort selv når deres symptomer er ellers kontrollert av medisiner.
selv om en pasient er å konsumere et tilstrekkelig antall kalorier og næringsstoffer, kan hun fortsatt lider av AIDS Wasting Syndrome grunn av dårlig absorpsjon av næringsstoffer. denne tilstanden er ofte preget av 30 dager med diaré, hemmer som kroppens evne til å dra nytte av ernæring. viruset som forårsaker AIDS kan skade mageslimhinnen, som forårsaker matintoleranse eller ytterligere absorpsjon utfordringer. noen av medisiner som brukes til å behandle hiv og aids kan hemme opptak av næringsstoffer eller forårsaker diaré og oppkast.
siden hjelpemidler Wasting Syndrome er et symptom på infeksjon med ulike bakenforliggende årsaker, det er ingen enkel behandling for det. i de fleste tilfeller, leger strever for å bruke medikamenter for å kontrollere utviklingen av infeksjon og symptomer. behandling planen ville inkludere bruke medisiner for å kontrollere diaré og opportunistiske infeksjoner og samtidig opprettholde kroppsmassen.
pasienter med AIDS Wasting Syndrome kan ta medisiner for å redusere kvalme og oppkast, som igjen øker mengden av mat pasienten forbruker. leger noen ganger foreskrive appetitt sentralstimulerende midler, herunder medisinsk marihuana, for å øke matinntaket. kosttilskudd eller høy -kalori drikker kan legge til støtte for den daglige diett av en pasient med AIDS Wasting Syndrome.
forskere har vært. utvikle behandlinger for metabolske forstyrrelser hos AIDS-pasienter behandling med humant veksthormon viser løftet for å bygge muskelmasse, men er det kostnadseffektivt uoverkommelige for de fleste pasienter progesteron kan også brukes til å øke kroppsmassen, men. det oppfordrer hovedsakelig veksten av fettceller heller at lean body mass. thalidomid og anabole steroid behandlinger lover også former for behandling.


Previous:nothing Next:vanlige breastfeeding problemer

Relaterte artikler


 • de ulike tennene sliping symptomer
 • pyogenic leddgikt
 • diabetes dagbok
 • symptomer på øye kreft
 • tegn på cerebral parese hos spedbarn
 • de vanligste revmatoid artritt tidlige symptomer
 • om av asbest farer
 • symptomene på hetetokter
 • lokalisert sklerodermi
 • nasal slimete
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com