tegn på cerebral parese hos spedbarn

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2013-12-27
tegn på cerebral parese hos barn er ganske variabel fordi de er avhengig av type og alvorlighetsgraden av pasientens cerebral parese. generelt, de inkluderer utviklingsmessige forsinkelser, unormale bevegelser, og uvanlige floppiness eller stivhet. disse symptomene vanligvis utvikle før tre års alder og er mest merkbar for foreldrene. en medisinsk evaluering kan gjennomføres for en baby å vise tegn på cerebral parese for å se om babyen har denne tilstanden og for å lære mer om den aktuelle typen pasienten har.
andre tegn på cerebral parese hos barn inkluderer høye nivåer av apati og fussiness, samt dårlig fôring. babyer med dårlig muskel koordinering kan ha problemer med låsingen på bryst eller flaske og kan drible eller miste interessen for å fôre. babyer kan også virke usedvanlig floppy, og kan ha problemer med å støtte hodet, eller de kan stille stivhet, med svært stive lemmer og stive bevegelser
noen ganger, tegn på cerebral parese hos spedbarn er svært. tydelig og lett å få øye på kort tid etter fødselen. spedbarn med alvorlig cerebral parese kan vise klare indikatorer på hjerneskade. i svært milde tilfeller kan en baby være noenlunde sunt for flere år, med små avslørende tegn på cerebral parese som fører til en diagnose da lagt sammen. identifisere cerebral parese hos barn gir dem mulighet til å få tidlig behandling og kan resultere i bedre resultater.
det finnes en rekke behandlinger tilgjengelig for personer med cerebral parese. fysioterapi, hjelpemidler, og mentoring med en pedagog opplært til å jobbe med mennesker som har utviklingshemning kan potensielt være gunstig for mennesker med ulike typer cerebral parese. mange mennesker med denne tilstanden oppnå en høy grad av personlig selvstendighet og programmer som tilbyr støttetjenester fokus på å identifisere spesifikke behov eller barrierer og møte dem slik at pasientene kan lykkes. det er viktig å være klar over at cerebral parese kommer i mange former, og en full og grundig evaluering er nødvendig for hver pasient for å lære mer om den konkrete saken og for å utvikle en hensiktsmessig behandling og støtte planen.


Previous:nothing Next:de vanligste revmatoid artritt tidlige symptomer

Relaterte artikler


 • forebygge leddgikt
 • involvert i oppsetningen av brystkreft
 • tegn på cerebral parese hos spedbarn
 • om psykisk sykdom
 • om av fibromyalgi behandlinger
 • pyogenic leddgikt
 • de vanligste hyponatremi årsaker
 • symptomer på øyekatarr i babyer
 • symptomer på øye kreft
 • sammenheng mellom migrene og nakkesmerter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com