sammenheng mellom migrene og nakkesmerter

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2013-12-27
migrene og nakkesmerter ofte går hånd i hånd, til stor forferdelse for pasienten tvunget til å takle disse potensielt ødeleggende forhold. mens det er mulig å ha enten migrene eller nakke smerter uten tilstedeværelse av den andre, begge forholdene er ofte til stede samtidig. stress er en felles faktor som ofte fører til denne smertefulle kombinasjonen. traumatisk skade eller muskel belastning involverer hodet og nakken områder av kroppen kan også føre til migrene og nakkesmerter. mens behandling begynner med diagnostisering årsaken til smerten, innebærer det vanligvis fysisk eller massasje terapi eller bruk av over- the- counter eller reseptbelagte medisiner.
traumatiske skader i hode eller nakke er andre mulige årsaker til migrene og nakkesmerter. gang den opprinnelige skaden har blitt behandlet, er fysioterapi ofte en nyttig løsning for fortsatt smerte. en fysioterapeut kan lære pasienten milde nakke øvelser som vil hjelpe til å holde musklene løsnet uten å legge til noen eksisterende skade.
medisinske tester kan utføres på pasienten klaget over migrene og nakkesmerter. mens disse symptomene gjøre ikke vanligvis indikerer noe alvorlig, er det noen medisinske tilstander som kan forårsake disse symptomene. hjernehinnebetennelse er en tilstand som fører til at membranen som omgir hjernen til å bli irritert og hoven, og i noen tilfeller kan føre til migrene og nakkesmerter. noen typer svulster kan også forårsake disse symptomene, så det er viktig å utelukke tilstander slike som disse før du begynner noen form for behandling.
så lenge det ikke er noen alvorlige medisinske tilstander som er involvert, bruk av isposer, plassert enten på hodet eller nakken, gir lettelse for mange pasienter som lider av migrene og nakkesmerter. over- the- counter smertestillende midler er ofte nyttig også, selv om resept -styrke medisiner er ofte gitt for ekstrem smerte. ta en lur i et stille, mørkt rom kan veldig ofte gi lindring av symptomene også.


Previous:nothing Next:symptomene på hetetokter

Relaterte artikler


 • om psykisk sykdom
 • de ulike årsakene til pekefingeren smerte
 • de ulike tennene sliping symptomer
 • de vanligste årsakene til alvorlige smerter
 • Canavan sykdom
 • sammenheng mellom migrene og nakkesmerter
 • forebygge leddgikt
 • lokalisert sklerodermi
 • pyogenic leddgikt
 • symptomer på øyekatarr i babyer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com