om av fibromyalgi behandlinger

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2013-12-25
fibromyalgi behandlinger vil variere avhengig av symptomene en lidende utstillinger, og siden det er ingen kjent kur for fibromyalgi, de fleste behandlinger fokus på smertebehandling og livsstilsendringer. det er uklart hva som forårsaker fibromyalgi, så behandlinger fokus på symptomer snarere enn tilstanden i seg selv. overdreven smerte, for eksempel, kan bli behandlet med en kombinasjon av medisiner og fysioterapi, men slike behandlinger kan ikke kurere hele problemet. søvnforstyrrelser kan løses gjennom en søvn studie eller med sove hjelpemidler som medisiner, men slike fibromyalgi behandlinger kan gjøre svært lite for å løse den generelle problemet.
mens ingen sak har blitt bevist, mange leger mener forhøyede stressnivået kan føre til fibromyalgi. mange slike leger kan anbefale meditasjon, besøk til en mental helse profesjonell, eller endringer i ens daglige rutiner for å redusere stressnivået og senere lindre noen av symptomene på fibromyalgi slik behandling kan inkludere bruk av antidepressiva, som depresjon-. mens et symptom på fibromyalgi seg selv-. kan forverre andre symptomer og økt angst depresjon kan også forårsake eller forverre søvnforstyrrelser ofte assosiert med fibromyalgi. hukommelsestap og en forkortet oppmerksomhet span blir ofte forbundet med fibromyalgi, og behandlinger for slike forhold ofte inkludere kognitive oppgaver eller guidede behandlinger fra en mental helse profesjonell.
analysere kosthold og daglige rutiner kan bidra føre til lindring av fibromyalgi symptomer, spesielt tretthet og høy stressnivå. noen har spekulert i at enkelte matvarer kan føre til en reaksjon som fører til symptomer på fibromyalgi, og en kostholdsekspert kan hjelpe en lidende utforming en ny diett ment å hjelpe energi og oppdatere kroppen. daglige rutiner er kanskje den største bidragsyteren til fibromyalgi, og gjøre endringer daglige rutiner er en av de mer effektive fibromyalgi behandlinger. lindre stress på kroppen og sinnet ofte lindrer noen av de mindre symptomer, og det kan bidra til å forbedre søvnmønster og kognitive evner.


Previous:nothing Next:symptomer på øyekatarr i babyer

Relaterte artikler


 • hepatitt b carrier
 • de ulike årsakene til pekefingeren smerte
 • om psykisk sykdom
 • Canavan sykdom
 • symptomer på øyekatarr i babyer
 • de vanligste hyponatremi årsaker
 • om av fibromyalgi behandlinger
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com