symptomer på øyekatarr i babyer

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2013-12-25
konjunktivitt hos spedbarn kan forårsake en rekke symptomer, som kan variere avhengig av den underliggende årsaken til problemet. den vanligste indikasjon på tilstanden er rødme av det hvite i øynene, noe som er grunnen til at det er allment kjent som rosa. øye dette kan påvirke det ene øyet eller begge, eller det kan begynne i ett og deretter spredt seg til andre ofte, vil barnas øyne rive opp og vann når de har øyekatarr ,. de kan også ha en tykk, gulaktig utflod fra øynene deres. noen babyer øynene kan bli hovne og kløende, og andre kan ha symptomer som rennende nese eller hoste.
utflod fra øynene er et vanlig tegn på conjuctivitis i babyer vanning øyne er felles for alle typer øyekatarr. noen små barns tåre drenering passasjer er ikke godt utviklet, slik at noen foreldre kan legge merke til tårene rant over sine babyens øyelokk. dersom rosa øye er forårsaket av en bakterie som stafylokokker eller streptokokker, kan en gul, slimete -aktig utflod være til stede. ofte en babys øyelokkene og vippene blir sprø eller klebes sammen på grunn av overdreven vanning og utslipp.
typisk, er konjunktivitt hos spedbarn resultatet av en infeksjon, enten bakteriell eller viral. i tilfeller der et virus er å klandre, er den rosa øye ofte ledsaget av andre symptomer, ofte lik en vanlig forkjølelse. disse kan inkludere en rennende nese, nysing, eller hoste. noen babyer kan selv utvikle en feber som deres organer arbeide for å bekjempe viruset.
allergisk konjunktivitt hos spedbarn er relativt sjeldne, og kan presentere litt annerledes tilfeller forårsaket av infeksjon. øynene vil tendere til å være hoven og kløende når allergener er årsaken. barnet kan også ha en rennende nese samtidig på grunn av allergisk reaksjon disse symptomene kan vedvare så lenge barnet fortsetter å bli utsatt for hva som forårsaker irritasjon ,. er det også en risiko for at infeksjonen vil sette i om det er lov å gå på for lenge.


Previous:nothing Next:om psykisk sykdom

Relaterte artikler


 • hepatitt b carrier
 • symptomer på øyekatarr i babyer
 • Canavan sykdom
 • de vanligste hyponatremi årsaker
 • om psykisk sykdom
 • de ulike årsakene til pekefingeren smerte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com