hepatitt b carrier

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2013-12-25
en hepatitt b transportør er noen som er smittet med hepatitt B, en smittsom virus-baserte sykdom. det påvirker leveren av transportøren og kan føre til medisinske problemer som skrumplever og leverkreft. u. . . s Centers for Disease Control og Prevention (CDC ) anslår at det pr 2008 var det mellom 800 000 og en 4 millioner mennesker som bor i USA som hepatitt B bærere
i de fleste tilfeller er medisinsk behandling for en hepatitt b transportøren ikke nødvendig. fleste voksne vil fjerne infeksjonen uten behandling. barn og de som har svekket immunforsvar kan trenge å ta medisiner for å behandle infeksjonen. selv om behandlingen er vanligvis ikke nødvendig med hepatitt B, anbefales det fremdeles at noen som mistenker at han kan være smittet med hepatitt B se en lege.
de som fjerner viruset vil fullt igjen og utvikle en immunitet mot viruset de som ikke fjerne viruset har en 40 prosent sjanse for å dø som følge av symptomer som stammer fra hepatitt B. . de vanligste dødsårsakene for de berørte med hepatitt b er leverkreft og skrumplever. drikker alkohol øker også sjansen for leverkreft og skrumplever, så det anbefales at hepatitt B- bærere drikker ikke alkohol.
verdensbasis er det anslått at mer at 2 milliarder mennesker verden over hadde blitt smittet med hepatitt b virus som i 2004, det siste året hvor slike statistikker var tilgjengelige. av disse, var det anslagsvis 350 millioner hepatitt B bærere. det er mye mer vanlig i asiatiske og Afrika enn i Europa og USA. i Kina, er det mer enn 130 millioner bærere, som representerer om lag en tredjedel av hepatitt B bærere.


Previous:de ulike årsakene til pekefingeren smerte Next:de vanligste hyponatremi årsaker

Relaterte artikler


 • de ulike årsakene til pekefingeren smerte
 • de vanligste hyponatremi årsaker
 • Canavan sykdom
 • om psykisk sykdom
 • hepatitt b carrier
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com