PanOptic oftalmoskop

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2014-01-30
en PanOptic ® oftalmoskop er et nylig forbedret, håndholdt, okulær omfang med innovative optikk som i stor grad forbedre kvaliteten, nøyaktigheten og komforten øyet eksamen. ophthalmoscopes er okulære instrumenter som brukes under en synsundersøkelse for å se inn i øyet på for å undersøke helse fundus, eller det indre overflaten av øyet. omfanget ser for netthinnen skade, slik som enebolig eller revet netthinnen, og sykdommer som grønn stær og diabetisk retinopati. fleste ophthalmoscopes er i stand av forstørrelsesglass anatomien i øyet bare 5-15 ganger. I motsetning til vanlige ophthalmoscopes, ikke PanOptic ® opthalmoscope ikke krever øyet å bli kunstig utvidet med øyedråper for å gi nok lys til å passere inn i øyet til å gjennomgå anatomi.
overlegne optikk PanOptic ® oftalmoskop gjør lyskilden skal kondenseres til en smal stråle når den passerer gjennom undilated eleven, og deretter lysstrålen utvides til lyst belyse et stort område på baksiden av øyet. et gjennombrudd funksjon i PanOptic ® oftalmoskop er at det bedre på eksisterende optisk teknologi ved at øyet eksamen gjøres på undilated øynene. den brede lysstråle utvidelse av PanOptic ® oftalmoskop gjør det også for et større område av øyet for å bli observert på en gang, som gir overlegen undersøkelse av innsiden av øyet. i tillegg har PanOptic ® oftalmoskop en 25 prosent større forstørrende makt over standardoftalmoskoper, slik at legen å observere finere detaljer. den bredere synsfelt og økt forstørrelse produsere bedre og mer pålitelig synsundersøkelser.
en synsundersøkelse med en PanOptic ® oftalmoskop begynner ved å fjerne pasientens briller, om nødvendig. den medisinske instrument er så forberedt ved å fokusere optikken på et objekt rundt 10 fot (ca. 3 meter) unna, sette blenderåpning, eller åpne for lyskilden, og justere intensiteten på lyskilden. etter instruerer pasienten å se rett frem og holde stille, plasserer legen PanOptic ® oftalmoskop i gummi øye kopp over et av pasientens øyne, og pass på at både pasienten og medisinsk instrument er jevn. øyet begeret med oftalmoskop er komprimert litt inntil optikk er optimalisert og hele fundus kan sees. Deretter gjennomgår legen nøye fundus anatomi å se etter eventuelle problemer eller unormalt, og når undersøkelsen av det første øyet er ferdig, er det andre øyet da anmeldt.


Previous:nothing Next:staph hudinfeksjoner

Relaterte artikler


 • fibrocystic bryst sykdom
 • de beste pusteøvelser for astma
 • de forskjellige typer personlighetsforstyrrelse tester
 • om av sykehuset forsyninger
 • repetitive stress syndrom
 • akutt diaré
 • de ulike tennene sliping symptomer
 • identifisere en Darvocet avhengighet
 • de vanligste årsakene til alvorlige smerter
 • Dubin-Johnson syndrom
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com