ren OCD

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2014-01-25
ren OCD eller rent tvangssymptomer OCD er en subtype av tvangslidelser som alle OCD typer har det komponenter av besatt-. tenker på ting utover hva som er rimelig-. og tvang tvangen aspekt av rent tvangssymptomer OCD er ofte savnet fordi personer med denne tilstanden er tvunget til å tenke, forskning, eller forestille seg i en tvangsmessig måte i tillegg til å håndtere gjentatte og forstyrrende tanker. med andre ord, er tvang ofte kognitiv stedet for en rekke observerbare og uvanlige oppførsel som obsessive handwashing. noen ganger denne type OCD ser ut som ekstrem bekymring eller generalisert angstlidelse, og selv erfarne klinikere har savnet hensiktsmessig å diagnostisere den først.
flere kilder til besettelse kan oppstå i en person med ren tvangslidelse. noen lider av denne tilstanden bekymre uendelige at de kan skade seg selv eller skade andre. en annen felles tema er en sterk følelse av skyld over hva den lidende mener er feil. i andre tilfeller, kan en person være mest bekymret for at hun vil utvikle dårlig helse eller spesielle medisinske tilstander.
når tvangssymptomer tanker oppstår, kan den personen med ren tvangslidelse tilbringe timer til dager torturert av tankene, kommer til betydelig innsats for å prøve å forstå og bli kvitt dem. ridding selv av disse tankene kan ta en forskjellige former. mennesker kan det uendelige spørsmålet selv om sannheten om hva de tror, kan de spørre andre eller gjentatte ganger be om tilgivelse, kan de be om tester som bevise eller motbevise tanker (mest vanlig med medisinsk ren OCD ), eller de kan lese og forske for å finne ut om hva de tror er sannsynlig. noen med ren OCD som er besatt av å unngå graviditet kanskje over og igjen ta graviditetstester etter samleier, selv om de har bevis for flere negative tester og praktisere sikker sex.
det er lett å se fra disse beskrivelsene hvorfor ren OCD ikke alltid får diagnosen umiddelbart. mennesker kan bare virke altfor engstelig og bekymret, men fortsatt behandling vil forhåpentligvis vise at tvangsmessig atferd er en funksjon av sykdommen. gitt rett diagnose, er det en rekke måter å behandle denne tilstanden.
ren OCD ofte responderer godt på atferdsmessige terapi, og noen mennesker ha nytte av medisiner, også. atferdsterapi er nesten alltid det første kravet om behandling fordi gjennom det, kan folk lære måter å minimere negative tankemønstre og tvangsmessig respons. dette kan i siste instans bringe frihet fra tilstand eller uttalt symptom reduksjon.


Previous:nothing Next:de vanligste årsakene til utflod fra øyet

Relaterte artikler


 • involvert i oppsetningen av brystkreft
 • de forskjellige hoftesmerter forårsaker
 • cubital tunnel syndrom
 • de vanligste revmatoid artritt tidlige symptomer
 • sammenheng mellom skabb og midd
 • diabetes dagbok
 • plexus brachialis lammelse
 • gamma kniv
 • amyotrofisk lateral sklerose
 • lymphangioleiomyomatosis
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com