hva som forårsaker kreft i hjernen

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2014-01-24
kreft i hjernen er en vanskelig og noen ganger dødelig sykdom forårsaket av vekst av ondartede celler i hjernen. hva som forårsaker disse cellene til å begynne å vokse er fortsatt et område av stor medisinsk usikkerhet, selv om forskningen er utført nesten konstant og ny informasjon blir avslørt nesten hver dag. selv om ingen kan si sikkert hva som forårsaker kreft i hjernen, har forskere og medisinere innhentet mye informasjon om å forebygge og behandle sykdommen.
mange eksperter mener at genetiske forhold kan også være en faktor som kan forårsake kreft i hjernen. personer med spesielle forhold, for eksempel von hipple -Lindau sykdom eller retinoblastom, har vist seg å ha en høyere rate av visse svulster, inkludert de assosiert med kreft i hjernen. annen forskning har påvist tilfeller der flere medlemmer av en familie, som dele lignende genetikk, alle led av hjernesvulst. igjen, selv om forskning har i stor grad økt vitenskapelig kunnskap om emnet, de fleste eksperter fortsatt ikke kan si med sikkerhet hvordan eller på hvilken måte genetikk kan bli en faktor.
spekulasjoner om hva som forårsaker kreft i hjernen varierer fra mikrobølger til forurenset vann til mobiltelefon bruk. Dessverre er mye av testingen gjort de siste årene utført på dyr som rotter og andre små pattedyr. mens disse skapningene har systemer som ligner på mennesker, er en enkle faktum at testing som et menneske kan reagere på en stimulus helt annerledes enn en rotte. dette gjør mye av dataene om hva som forårsaker kreft vanskelig å teste for riktigheten, som hva som forårsaker kreft i en rotte er ikke nødvendigvis kommer til å føre den i et menneske. for det meste, forskere enig om at en påstand er usann : det er svært usannsynlig at hjernen kreft er forårsaket av hodeskade, som det var en gang trodde.
hvis du er bekymret for at du kan ha kreft i hjernen eller en hjernesvulst, bør du kontakte lege umiddelbart. vanlige symptomer inkluderer tap eller endring i motoriske funksjoner, tap av syn eller svimmelhet. som med de fleste kreftformer den tidligere en hjernesvulst er fanget, jo høyere er sjansen for en vellykket behandling program, så sørg for å se en lege eller nevrolog snarest uforklarlige symptomer oppstår.


Previous:nothing Next:agenesis av corpus callosum

Relaterte artikler


 • de tidlige symptomene på multippel sklerose
 • behandle acid reflux under svangerskapet
 • bipolar lidelse test
 • de vanligste Gerd symptomer
 • sammenheng mellom temperatur og eggløsning
 • de vanligste syfilis effekter
 • de forskjellige kløe hodebunnen forårsaker
 • nasal slimete
 • symptomer på øye kreft
 • panchakarma
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com