sammenheng mellom lupus og håravfall

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2014-01-23
lupus er en tilstand der ulike vev, celler og organer i kroppen bli betent. betennelse oppstår som et resultat av kroppen å angripe sine egne friskt vev, celler og organer som om de var bakterier eller en sykdom. selv om den eksakte årsaken til lupus ikke er kjent, kan symptomene vanligvis bli behandlet vanlige symptomer inkluderer hudutslett. feber, endringer i vekt, hevelse eller smerter i leddene, og alopeci, det tekniske uttrykket for hår tap. pleier det å være en sterk sammenheng mellom lupus og hår tap fordi hårtap tendens til å være en av de vanligste faresignalene at en person kunne ha tilstanden, selv om det ikke er andre symptomer til stede.
forbindelsen mellom lupus og håravfall er generelt sterk i mange personer med tilstanden, men det er ofte bare en midlertidig symptom. en person i de tidlige stadier av tilstanden kan begynne å legge merke til håret på hans eller hennes hodebunnen begynner å tynne. han og hun kan også merke en tynning av øyenbryn, øyevipper, eller kroppshår. gang en lege er i stand til å diagnostisere lupus, håravfall vil vanligvis avta etter behandling. mindre vanlig, kan en person med tilstanden utvikler discoid utslett, eller røde sår, på hans eller hennes hodebunnen. discoid utslett kan skade hårsekkene på hodet og forhindre behandling fra å være effektiv, fører til permanent hårtap.
symptomene på lupus kan vanligvis behandles, men tilstanden i seg selv ikke har en bevist kur. alvorlighetsgraden av tilstanden kan variere mye fra hvert enkelt tilfelle. lupus symptomer kan vises uten advarsel, selv etter behandling. noen mennesker med tilstanden kan oppleve symptomer og få dem effektivt behandlet, og da ikke oppleve noen flere symptomer i flere år, mens andre kan ha kroniske fakkel- ups. pasienter med både lupus og håravfall kan forskrives topikale kortikosteroider eller oral steroid medisiner for å redusere betennelse i hud celler som fører til håret tynning.


Previous:nothing Next:de vanligste Gerd symptomer

Relaterte artikler


 • de tidlige symptomene på multippel sklerose
 • tegn på cerebral parese hos spedbarn
 • ernæringsmessige nevropati
 • sammenheng mellom skabb og midd
 • sammenheng mellom gikt og hyperurikemi
 • de forskjellige kløe hodebunnen forårsaker
 • vanligste årsaken til medial albue smerter
 • de forskjellige typer personlighetsforstyrrelse tester
 • høy frekvens ventilasjon
 • pyogenic leddgikt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com