overvinne en frykt for aldring

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2014-01-23
blir eldre kan føre til en frykt for aldring, og mens det ikke kan være en enkel frykt for å komme over, er det en som er fullt mulig. holde positive, glade relasjoner, ikke bare med andre, men med deg selv, kan hjelpe for en mer positivt syn på livet. bo sunt, både mentalt og fysisk, er også en annen måte å erobre frykt.
ha et liv verdt å leve er en annen måte å bekjempe frykten for aldring. ta noen nye klasser, enten personlig eller på nettet. lese bøker i alle sjangre og aldersgrupper, fullføre en liste over ting som ikke ble gjort tidligere i livet og utforske verden utenfor byen, selv om det betyr å se en ny by en time eller to unna. minnes om tidligere hendelser og fortelle historier til sine kjære, men innser at det er fortsatt mange muligheter til å lage nye minner som vil være akkurat som verdig til å bli fortalt.
en annen måte å bekjempe en frykt for aldring er å innse at ingen blir stadig yngre, bare eldre, og dvele ved det er å sløse øyeblikkene når noe nytt og spennende kan skje. ikke gi opp dating liv, uansett hva alder. datoer er ikke bare moro, men har mulighet til å føre til kjærlighet og sex, to ting som er godt tenkt å holde folk føler yngre.
en vaklende økonomisk område kan gjøre nesten alle frykter å bli eldre. stedet for å dvele hva som ikke er der, fokusere på måter å forbedre det som allerede er der eller hvordan å tjene mer penger. det er aldri for sent å få en jobb, selv om det er en del tid, mange mennesker velger å tjene penger rett fra sitt eget hjem hvis mulig, snakke med en økonomisk rådgiver som kan hjelpe justere verdiene
spise. riktig mat og får hyppig trening kan gi rom for en sunnere kropp og livsstil. noen mennesker frykter aldring for en nedgang i mobilitet og helse og, mens ting er aldri sikker, ta vare på kropp og sinn så mye som mulig kan øke sjansene for å bli mer selvstendig og sunt senere i livet. selv vedta en hund kan bidra til å øke hvor ofte noen beveger seg rundt på en daglig basis.
mange tror livet blir bedre med alderen, men det er opp til den enkelte å gjøre det skje. erobre en frykt for aldring kan skje med motivasjon, en positiv holdning, være tilfreds med seg selv og har fantastiske folk rundt. etter å realisere alle de fantastiske tingene og velsignelser i livet, kan få eldre ikke synes så dårlig, så det er bare en mulighet å få enda mer.


Previous:nothing Next:hva bør jeg forvente etter en dysfagi diagnose

Relaterte artikler


 • symptomene på forstoppelse
 • diabetes dagbok
 • Forholdet mellom fettlever og skrumplever
 • velge den beste behandling for perifer nevropati
 • forebygge leddgikt
 • akne utsatt hud
 • prenatal farskap test
 • om tillit building øvelser
 • oppusset medisinsk utstyr
 • sammenheng mellom temperatur og eggløsning
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com