behcet sykdom

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2014-01-22
behcet sykdom er en sjelden tilstand som oftest forekommer i mennesker i Midtøsten og asiatisk avstamning, er det imidlertid ikke eksklusiv for disse gruppene, og kan påvirke mange andre raser og etnisiteter. det har en tendens til å ha en større effekt på menn enn det gjør på kvinner, og det kan være en svært vanskelig sykdom å leve med. men symptomene kan kontrolleres til en viss grad, kan de ikke bli kurert. imidlertid personer med sykdommen har ofte perioder med remisjon fulgt av en flareup av behcet sykdom.
prinsipielle måter å behandle med denne sykdommen er å behandle symptomene. det er spesielt viktig å behandle hovne øyne, siden det kan resultere i blindhet. da behcet sykdom blir mer komplisert det kan være hjernen eller generell bevegelse skader som kan resultere i hukommelsestap eller andre komplikasjoner. det er veldig viktig å jobbe med en lege når en behcet sin fakkel pågår slik at legen kan foreslå og foreskrive medisiner som reduserer betennelse.
det er uklart om behcet sykdom er en autoimmun sykdom. Noen leger føler at det kan være svært nyttig å foreskrive immundempende medisiner for å prøve å kontrollere symptomer og hjelpe i perioder når sykdommen er mest aktiv. inkludere andre medisiner som kan være fordelaktig ting utformet for å fremme komfort, for eksempel steroid munnvann, som kan bidra til å eliminere noen smerter forårsaket av munn sår, og aktuelle medisiner for å behandle sår på huden og på kjønnsorganene.
folk som har denne tilstanden vil trenge støtte, og det kan være vanskelig å finne andre med behcet er fordi sykdommen er så sjelden. heldigvis, i denne forbindelse, er internett en hjelp, og det finnes flere elektroniske støtte grupper og oppslagstavler som kan hjelpe andre. det er like viktig å dra nytte av gangene bedring. mange leger anbefaler at folk prøv å forfølge normale aktiviteter som trening så mye som mulig under ettergivelse perioder. når sykdommen bluss, skjønt, hvile og arbeid med en lege er anbefalt å få tilstanden under kontroll igjen.


Previous:nothing Next:invasiv candidiasis

Relaterte artikler


 • symptomene på forstoppelse
 • colorado tick feber
 • de vanligste årsakene til ryggsmerter og tretthet
 • sesongmessige depresjon
 • om av fibromyalgi behandlinger
 • involvert i oppsetningen av brystkreft
 • årsakene til søvnighet på dagtid
 • velge den beste behandling for perifer nevropati
 • hepatitt b carrier
 • ernæringsmessige nevropati
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com