chakra meditasjon

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2014-01-22
chakra meditasjon er en healing tilnærming som søker å justere auraen av kroppen ved å ansette grunnleggende metoder for sentrering og jording felles for alle typer meditasjon. metoden fokuserer på å vurdere hver av de syv store chakraene i løpet av meditasjonen, bidrar til å bringe hver av disse lysene, eller deler av auraen tilbake i balanse med hverandre. talsmennene for denne type meditasjon forstå tilnærming for å hjelpe kroppen og sinnet gjør bruk av begge kroppens iboende ressurser og lysenergien rundt kroppen for å få helbredelse.
en viktig del av chakra meditasjon er å lære hvordan å jorde under prosessen med meditasjon. bare om noen type meditasjon undervisning vil løse dette sentralt element, slik at studenter med ideer om hvordan å fjerne tankene, puste ordentlig, og å bevege seg bort fra dag til dag bekymringer og alt annet som kan true ro oppnådd i meditative perioden grunnstøtingen er noen ganger presentert som kobles med naturen, og noen lærere til og med bruke bilder som har elevene forestille er de utvider en rot fra kroppen inn i den rike energi av jordens jord.
sammen med jording, sentrering er også nøkkelen til forberedelse for chakra meditasjon. sentrering innebærer slapper både kroppen og sinnet. pust er ofte nyttig som en del av meditasjonsteknikker som brukes til sentrum, samt som å opprettholde forbindelsen i løpet av meditasjonen økten. når den enkelte har med hell koblet fra bekymringer og problemer, er det mulig å starte prosessen med chakra meditasjon.
det finnes flere forskjellige måter å fortsette med chakra meditasjon. en tilnærming kalles tegning i farger. med denne tilnærmingen, bruker enkelte indre øye for å se de syv hovedchakraene utgjør en aura av kroppen. hvis en av fargene synes å være blek eller redusert på noen måte, fokuserer meditasjon på å trekke i energi fra omgivelsene, for eksempel fra jorden eller fra solen, for å gjenopprette fargen til sin rette kuløren og stabilitet. som auraen blir hele igjen, ubalansen er korrigert, og forventningen er at kroppen og sinnet vil begynne å gro.
en annen tilnærming innebærer å påkalle konkrete mantraer for hver av de syv store chakraene. denne tilnærmingen brukes ofte når det er en stor følelsesmessig eller fysisk stress. hvert chakra regnes i sin tur, med mantra bidra til å veilede personen mediterer i nærmere forening med energien som komponerer chakraet. som enhet er oppnådd, styrker chakra, og balansen er gjenopprettet.


Previous:nothing Next:angiosarcoma

Relaterte artikler


 • lokalisert sklerodermi
 • paracetamol toksisitet
 • hva som forårsaker feber blemmer på leppene
 • vanligste årsakene til neonatal asfyksi
 • årsakene til hæl og ankel smerter
 • nyoppstått diabetes
 • kolesteatom
 • fibrocystic bryst sykdom
 • om av blodsukkermålere
 • de vanligste årsakene til alvorlige smerter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com