ansett som en alvorlig bleie utslett

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2014-01-21
som bare om noen foreldre vet, er en bleie utslett en svært vanlig forekomst i babyer og småbarn. symptomer kan innbefatte rødhet og en generell følelse av ubehag, men en bleie utslett er vanligvis ikke noe å bekymre seg for mye. en alvorlig bleie utslett, derimot, kan føre til andre problemer som for eksempel en bakteriell eller soppinfeksjon. tegn på en alvorlig bleie utslett inkludere blemmer eller sår, blod eller annen væske siver ut av området, og alvorlig smerte.
en annen vanlig årsak til irritasjon som kan føre til en alvorlig bleie utslett er friksjon mellom bleie og babyens hud. med denne type utslett, kan det området av huden som bleie er rubbing på bli ganske irritert. dette er kjent som en friksjon utslett, og det er ofte forårsaket av bleien blir for stram eller dårlig montering. foreldre som mistenker barnets utslett er forårsaket av friksjon oppfordres til å kjøpe større bleier, eller bare et annet merke.
noen bleie utslett kan være forårsaket av en reaksjon på kjemikalier. disse kan være parfymer, fargestoffer og andre ingredienser i bleier, våtservietter, og tøyvaskkategoriene. mange ganger, kan disse utslett være ryddet opp innen noen dager ved å eliminere eller bytte disse produktene. våtservietter kan være veldig irriterende, spesielt hvis barnet lider av en alvorlig bleie utslett. stedet, foreldre og omsorg givers kan bruke en vaskeklut fuktet med varmt vann.
det finnes utallige kremer og salver som er tilgjengelige på markedet i dag for å kurere og forhindre bleie utslett. disse tykke concoctions inneholder ofte beroligende ingredienser, som for eksempel sink oksid. ikke bare gjøre mange av disse kremer lindre og mykgjøre huden, men også tjene som en barriere for å beskytte en babyens sensitiv hud fra urin og avføring.
en alvorlig bleie utslett som ikke går bort i løpet av noen få dager etter riktig behandling kan være forårsaket av gjær, som trives er varme, fuktige omgivelser. en gjær infeksjon kan identifiseres ved små hvite humper. en anti -sopp bleie utslett sårsalve anbefales vanligvis å bli kvitt denne type utslett
.


Previous:nothing Next:symptomene på teething

Relaterte artikler


 • nyre hypertensjon
 • om av sykehuset forsyninger
 • kamp tretthet
 • de beste tipsene for å slutte koffein
 • Dubin-Johnson syndrom
 • amyotrofisk lateral sklerose
 • branchio Oto nedsatt syndrom
 • pancha karma
 • gjær infeksjon utslipp
 • sammenheng mellom skabb og midd
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com