takle en frykt for å mislykkes

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2014-01-18
å overvinne frykten for å mislykkes, må du forstå omfanget av skaden som kan være forårsaket av den. når du har gjort det, du trenger å identifisere usynlige kritikere, eliminere deres standarder, og utvikle standarder for din egen. da, bør du utfordre deg selv ved å gjøre en satsing som setter deg i en posisjon der du kan vise din evne til å lykkes og dermed bygge på tillit.
når du finner deg selv fryktet at du ikke vil lykkes, bør du ta oppmerksom på hvem du er bekymret for skuffende. du vil sannsynligvis merke mønstre for tenkning som spinner rundt deg blir redd for at din mor eller din mann vil finne ut at du prøvde, men var mislykket. kan du også legge merke til mønstre for tenkning som involverer du bedømme dine evner med andre folkeslag ' vurdering av deg. når dette er tilfelle, må du jobbe hardt for å eliminere den usynlige kritiker. du trenger for å kunne vurdere egne evner og ferdigheter og å handle deretter.
du trenger også å utvikle realistiske perspektiver på suksess og fiasko. få mennesker lykkes uten feil. mange forsøk på å oppnå et mål flere ganger før de faktisk gjør det. det er prosessen for å mislykkes som gir mange personer med de ressursene de trenger for å oppnå sine mål. deg skal ikke se svikt som et mål på figuren din eller personlig verdi, men heller som en del av oppnåelse prosessen.
det er sannsynlig at din frykt for å mislykkes hindrer deg fra å ha et nøyaktig mål på sviktende. du sannsynligvis feilen hindringer og vanskeligheter som nederlag og deretter bruke disse til å bekrefte tanker at du aldri skal forsøke å gjøre visse ting igjen. dette er en annen ødeleggende tanke mønster du skal lære å identifisere. stedet for å la deg selv å gi etter for disse tankene, beseire dem ved å konsentrere seg om å utvikle løsninger når du forutse problemer.
siden du vet at du har en frykt for å mislykkes, har du sannsynligvis også gjenkjenne hvilke typer ting det hindrer deg fra å gjøre. utfordre deg selv ved å forplikte seg til noe du ville vanligvis være redd for å gjøre. sørge for at det er noe du ikke kan lett cower ut av. senere når du har en solid satsing, vil du bli møtt med to alternativer-for å tillate deg selv å mislykkes eller for å hindre deg fra sviktende. hver gang du gjør dette og lykkes, bør det hjelpe deg å overvinne din frykt slik at du kan handle på andre muligheter med mer selvtillit.


Previous:nothing Next:ikke-healing sår

Relaterte artikler


 • Dubin-Johnson syndrom
 • kolesteatom
 • hva som forårsaker feber blemmer på leppene
 • lokalisert sklerodermi
 • identifisere en Darvocet avhengighet
 • situasjonsbestemt depresjon
 • pancha karma
 • mitralstenose
 • uløste sorg
 • foregripende angst
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com