påståelig samfunnet behandling

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2014-01-17
påståelig samfunnet behandling (ACT ) er en community -basert tilnærming til psykiske helsetjenester, først etablert i USA i slutten av 1960. en selvsikker fellesskap behandling Studiet gir 24- timers kontinuerlig omsorg til personer som har alvorlig psykisk lidelse. i motsetning til en tradisjonell saksbehandling tilnærming, der kunden må selvstendig søke bistand fra en rekke kontor -baserte tjenesteleverandører, oppfyller en selvsikker fellesskap behandling lag klientens psykiske behov i samfunnet innstillinger eller kundens eget hjem. denne modellen tar round- the-clock omsorg til klienter når bistand er nødvendig.
den selvsikre samfunnet behandlingstilnærming anses å være en evidensbasert og klinisk effektiv modell for behandling av alvorlig psykisk sykdom. det ofte brukes sammen med folk som har bipolar lidelse eller psykotiske lidelser som schizofreni, særlig de også påvirket av rus, juridiske problemer eller bostedsløshet. slike individer, som kan variere fra dem som er i slutten av tenårene til eldre, kanskje ikke har blitt hjulpet effektivt ved tidligere interaksjoner med tradisjonelle polikliniske tjenester. handlingen teamet bruker en proaktiv og støttende modellen skal bidra til å integrere de berørte personene tilbake til daglig fungerer som produktive medlemmer av lokalsamfunnet. støtte av det tverrfaglige teamet reduserer den negative effekten av mental sykdom på den enkelte kundes familie og generell samfunnet.
fra 2010, var den selvsikre samfunnet behandlingstilnærming i bruk over hele USA, Canada og England. i u. tallet, er en handling program som drives av lokale eller regionale enheter, men må følge prinsipper og standarder skissert av den nasjonale alliansen på mental sykdom ( nami ). navnene kan variere, inkludert påståelig samfunnet behandling, program for påståelig samfunnet behandling, samfunnet støtteprogrammer eller mobile behandling lag. informasjon om de regionale plasseringen av dogmatiske samfunnet behandlingsprogrammer i USA kan fås fra nami.


Previous:nothing Next:de vanligste syfilis effekter

Relaterte artikler


 • de ulike sykdommer forbundet med plasmaceller
 • dysfagi symptomer
 • de beste naturlige måter å øke serotoninnivået
 • acinic cell carcinoma
 • nyre hypertensjon
 • identifisere en Darvocet avhengighet
 • symptomene på forstoppelse
 • årsakene til lav bentetthet
 • mitralstenose
 • skjoldbruskkjertelen hypertensjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com