identifisere en Darvocet avhengighet

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2014-01-17
Darvocet ® avhengighet er en alvorlig tilstand som utgjør en stor helserisiko. det blir mye lettere å overdose på medisiner, og overdose på en av ingrediensene, dekstropropoksyfen, kan fort bli giftig og føre til dødsfall. Darvocet ®. . kan i tillegg bidra til betydelige og irreversible leverskader fordi stoffet inneholder paracetamol risiko for leverskade er mulig selv når Darvocet ® tas i foreskrevne mengder, hvis en person også drikker alkohol regelmessig i november 2010, produsenten av Darvocet ® frivillig trakk medikamentet fra oss markedet.
mange mennesker har en kjær de mistenker kan ha Darvocet ® avhengighet. noen tegn kan inkludere mennesker i denne tilstanden blir mer tilbaketrukket eller privat. de med betydelig avhengighet som kan få noen annen måte å få med kan stjele, ofte har økonomiske problemer, og kan lyve om sine handlinger. over tid, kan avhengighet til dette stoffet forårsake humørsvingninger, og noen folk til å endre venner eller sosiale grupper også, men dette er ikke alltid sant.
helsearbeidere må også se etter symptomer på avhengighet til Darvocet ®. de kan mistenke denne tilstanden når folk ber om mer av medisinen enn nødvendig for å behandle en tilstand. de avhengige kan også rapportere mistet eller stjålet meds. visse fysiske tegn kan være til stede også, som gulsott (gulfarging av hud eller øyne ) som antyder leverskade.
folk flest trenger hjelp for Darvocet ® avhengighet, og er bedre hjulpet hvis de kan trygt avslutte medisinering på et stoff /alkohol avhengighet behandling anlegget, hvor alvorlig avhengighet kan kreve noen andre medisiner for å roe abstinenssymptomer. Noen mennesker slutte cold turkey, men symptomer som paranoia kan utvikle og gjøre en person urimelig eller en fare for seg selv. en metode for behandling av denne tilstanden er ultra rask detox, men ikke alle krever dette.
selv når en avhengige person slutter å ta dette stoffet, og selv etter fysiske krav for dette stoffet har sluttet, kan følelsesmessig avhengighet det være betydelig. folk flest nytte av fortsatt støtte i form av narkotika opphør programmer eller anonyme Narkomane som et middel for gjenværende stoff gratis. del av årsaken dette stoffet rangeres som en av de høyeste misbrukt er fordi den har en struktur som ligner på metadon. dette gjør det ekstremt vanskelig å avslutte avhengighet. men med støtte og vilje, kan folk ende Darvocet ® avhengighet og gjenopprettes å leve sunt og narkotika frie liv.


Previous:nothing Next:foreldrenes fremmedgjøring

Relaterte artikler


 • sorg prosess
 • vanligste årsakene til neonatal asfyksi
 • Forskjellen mellom cerebral parese og mental retardasjon
 • forholdet mellom stress og diabetes
 • de forskjellige hoftesmerter forårsaker
 • de vanligste årsakene til oppblåsthet
 • sammenheng mellom hoste og KOLS
 • finne ut resultater fra kliniske studier
 • branchio Oto nedsatt syndrom
 • nyoppstått diabetes
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com