cubital tunnel syndrom

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2014-01-14
cubital tunnel syndrom er en tilstand der ulnar nerve blir fanget, klemt, eller komprimert i albuen regionen. den ulnar nerve er en viktig nerve som i mennesker, renner nedover armen og helt til endene av ringfingeren og lillefingeren. på det punktet der ulnar nerve passerer albuen, det er en region der denne nerven ikke er direkte beskyttet av bein, og på dette stedet, er det nerve særlig utsatt og sårbare.
den dagligspråket vending "for å treffe sin morsomme bein " er svært fremtredende i diskusjonen om cubital tunnel syndrom. når en person humper hans eller hennes « morsom bein " den resulterende stimulering av ulnar nerve resulterer i en følelse som ligner smertene tilstede som et symptom på cubital tunnel syndrom. ytterligere symptomer inkluderer nummenhet i fingre og på håndflaten, spesielt når pasienten bøyer hans eller hennes albue. videre hånd lidelser som kan oppstå ved cubital tunnel syndrom inkluderer, i alvorlige tilfeller, svakhet og muskel svinn av hånden, tap av fingerferdighet, og selv deformasjon av fingrene til en klo -lignende posisjon.
lidelse kan være forårsaket av fysisk traume til cubital tunnelen, kanskje forårsaket av et slag, eller ved en forskyvning av albuen, som nerver inne i cubital tunnelen kan skyldes slike skader. Andre årsaker kan omfatte felles misdannelser utløst av leddgikt forhold, noen typer svulster, og repeterende bevegelser der en person er habitually bøye albuen mer enn typisk normalt. i tilfelle av sistnevnte situasjonen, er cubital tunnel syndrom ofte betraktet som en form for belastningsskader ( RSI ). som en RSI, cubital tunnel syndrom kan sees, for eksempel i arbeidere som kreves for å betjene hendler for lange strekninger av gangen hver dag.
det finnes en rekke behandlinger for cubital tunnel syndrom. hvilken behandling som er mest hensiktsmessig avhenger ofte roten årsaken til lidelsen behandlinger inkluderer fysioterapi, anti-inflammatoriske medisiner, og noen ganger kirurgi
.


Previous:nothing Next:årsakene til hæl og ankel smerter

Relaterte artikler


 • sjenert-drager syndrom
 • Kaposis sarkom
 • behandle acid reflux under svangerskapet
 • om av fibromyalgi behandlinger
 • vanligste årsaken til medial albue smerter
 • finne ut resultater fra kliniske studier
 • cubital tunnel syndrom
 • hjelpemidler sløse syndrom
 • lymfoblastisk lymfom
 • de vanligste hyponatremi årsaker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com