behandle acid reflux under svangerskapet

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2014-01-13
det er mange forskjellige måter å behandle acid reflux under svangerskapet. de spenner fra naturlige behandlinger, for eksempel ganske enkelt å unngå enkelte matvarer som utløser reflux, som for eksempel koffein, kullsyreholdige drikker og lakris, til medisinske behandlinger. leger noen ganger foreskrive slike medisiner som syrenøytraliserende midler og h2-blokkere for å lette acid reflux under svangerskapet effektivt behandle acid reflux kan også ta en kombinasjon av behandlinger. med tilfeller av alvorlig syre reflux, kan symptomene ikke helt gå bort før etter graviditeten, men kan bli redusert.
spise små måltider på en mer jevnlig i stedet for tre store måltider om dagen kan også redusere refluks fordi det tvinger magen å tømme raskere. en mage som kontrakter, mens tomt kan ofte redusere forekomsten av refluks. i tillegg kan yoghurt og varme, lettmelk hjelpe roe spiserøret spise lakris kan også hjelpe-. den anis spice den er krydret med vanligvis hjelper til med fordøyelsen med en lege godkjennelse, tar. en aloe vera pille eller drikke aloe vera juice blandet med juice kan lette acid reflux smerter også.
medisinske alternativer for syre reflux inkluderer chewable eller drikkes antacida. disse er regnet som meget trygt å ta for acid reflux under svangerskapet fordi de ikke blir absorbert i blodet. sterkere rusmidler kalles H2-blokkere stenge produksjonen av syre i magen helt. de imidlertid absorbert i blodet, men er vanligvis betraktet som sikre. gravide kvinner bør konsultere lege før du tar noen form for medisin.
er det to viktigste årsakene til acid reflux under svangerskapet: endringer i hormoner og det voksende fosteret. økt østrogen og progesteron redusere lavere esophageal sphincter press, og den stadig økende vekten av fosteret legger ekstra press på organer i magen. disse to faktorene kombinert lager ofte syre reflux i gravid kvinne. fleste behandlinger vil også arbeide for gastroøsofageal refluks, også kjent som Gerd. ?


Previous:nothing Next:lymfoblastisk lymfom

Relaterte artikler


 • plexus brachialis lammelse
 • bipolar lidelse test
 • de ulike dysplasi symptomer
 • beta-sitosterol
 • kjernefysisk katarakt
 • hva som forårsaker feber blemmer på leppene
 • Kaposis sarkom
 • Forskjellen mellom syre reflux og fordøyelsesbesvær
 • behandle acid reflux under svangerskapet
 • medisinsk levering
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com