non-Hodgkins lymfom symptomer

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2014-01-12
non-Hodgkins lymfom symptomer kan omfatte nattesvette, hovne lymfeknuter, og abdominal hevelse. folk som har denne sykdommen kan også oppleve en kronisk hoste eller gå ned i vekt uten forklaring. symptomene er ikke alltid det samme for hver person, og mange av tegnene på denne sykdommen er lik andre typer sykdommer. dersom en person opplever tre eller flere ikke-Hodgkins lymfom symptomer eller har noen symptomer som forårsaker ham til å bekymre seg, bør han oppsøke lege å finne ut årsaken.
leger diagnostisere non-Hodgkins lymfom gjennom en rekke ulike metoder. i de fleste tilfeller vil hun spørre pasienten om den ikke- Hodgkins lymfom symptomer han måtte forekomme. en fysisk undersøkelse er også typisk gjennomført der legen kan undersøke lymfeknuter for å fastslå graden av hevelse stede. blodprøver, urinprøver, og røntgenbilder kan følge. kan det også være nødvendig for legen å få en beinmargstransplantasjon eller lymfeknute prøve.
non-Hodgkins lymfom ikke medfører alltid alvorlige problemer, og legene av og til ikke behandle det hvis det ser ut til å være saktevoksende. når det sprer seg veldig sakte, blir pasientene vanligvis rådes til å komme i for regelmessige mellomrom for å sørge for at det ikke begynner å bli verre. når en person opplever alvorlige non-Hodgkins lymfom symptomer og sykdommen sprer seg raskt, kan en lege velge å behandle en pasient med kjemoterapi eller ulike kreft -bekjempelse medisiner. denne sykdommen er ofte kureres når den oppdages tidlig nok.
folk som mistenker at de kan ha non -Hodgkins lymfom bør huske at symptomene er ofte i samsvar med mange andre sykdommer. det er ikke en god ide for en person å diagnostisere seg selv med en alvorlig sykdom basert på annenhånds informasjon. den eneste personen som kan diagnostisere non-Hodgkins sykdom er en lege. mange folk legger ut kommer til å legen fordi de enten ikke vil vite hva som er galt med dem, eller de ønsker å tro at ingenting er galt. non-Hodgkins lymfom kan være kureres, men jo lenger en person går uten behandling, jo mer sannsynlig er det er å være vanskelig å kurere.


Previous:nothing Next:branchio Oto nedsatt syndrom

Relaterte artikler


 • bipolar lidelse test
 • tegn på cerebral parese hos spedbarn
 • alkoholiker kardiomyopati
 • om av fibromyalgi behandlinger
 • de ulike årsaker til akutt bekkensmerter
 • håndleddet forstuing
 • kernicterus
 • mitralstenose
 • medisinsk levering
 • pyogenic leddgikt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com