vanligste årsaken til medial albue smerter

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2014-01-11
tennisalbue er en smertefull tilstand forårsaket av aktiviteter-ofte sport-. involverer rask fleksing i håndleddet smertene oppstår i mediale albuen, det benete området nærmest kroppen, og den proksimale-eller øvre-underarmen. smerte og tilstanden, også kjent som golfalbue, både forverres når håndleddet blir snappet frem og tilbake. aktiviteter som involverer noen form for å kaste, vektløfting, golf, racquet sporter som tennis og ski er de vanligste årsakene til medial albue smerter.
medial albue smerter kan også være forårsaket av en lidelse kjent som ulnar nerve entrapment. denne tilstanden er vanligvis ledsaget av underarmen smerte og smerte den ytre delen av hånden. det kan resultere i en svekket grep, klossethet, og uvanlig tretthet. den ulnar nerve blir øm, og personens styrke når du prøver å klemme med pekefingeren blir merkbart redusert. mange av gjerningsmennene bak mediale albue smerter generelt også har skylden for ulnar nerve entrapment.
andre typer albue smerte er også assosiert med overforbruk aktiviteter som involverer albuen. biceps tendinose, for eksempel, kan ofte resultater fra bowling og gymnastikk, og bursitis være et resultat av aktiviteter som fotball, bryting, og basketball. Racketsport kan forårsake problemer med triceps tendinose, lateral tennis albue, og radial tunnel syndrom. kaster idretter som baseball forårsake en rekke smertefulle tilstander bortsett fra mediale albue smerter. pronator syndrom, olecranon stress brudd, triceps tendinose, radiocapitellar chondromalacia, og olecranon impingement er alle forbundet med å kaste idrett.
albue smerter forårsaket av belastningsskader eller overdreven sportslig aktivitet blir vanligvis behandlet ved å beskytte den, la den hvile, bruke is, bruke komprimering, og hever den, ta medisiner, og delta i fysioterapi, eller modaliteter ( pricemm ). beskytte den skadde albue fra videre stress er viktig, er som kontrollerer betennelse. hviler den skadde albue, bruke is og kompresjon, og heve leddet vil bidra til å redusere smerte. medisiner kan foreskrevet for betennelse og smerte, og fysioterapi kan være nødvendig, noen ganger hvile og rehabilitering øvelser er alt som er nødvendig for å forbedre tilstanden og lindre smertene.


Previous:nothing Next:skjoldbruskkjertelen hypertensjon

Relaterte artikler


 • de viktigste årsakene til hjerneskader
 • de vanligste årsakene til oppblåsthet
 • de beste pusteøvelser for astma
 • nyre hypertensjon
 • de ulike årsakene til pekefingeren smerte
 • om av fibromyalgi behandlinger
 • sammenheng mellom stress og hukommelsestap
 • beta-sitosterol
 • de vanligste årsakene til alvorlige smerter
 • Forholdet mellom fettlever og skrumplever
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com