bipolar lidelse test

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2014-01-09
en bipolar lidelse test kan vise til flere mulige ting. det kan referere til selvtestene folk kan administrere å avgjøre om de har symptomer tyder på at de har bipolar lidelse. en annen tolkning er at det er en serie av observasjoner og spørsmål fra helsepersonell for å se om sykdommen er en sannsynlig diagnose. slutt, kan det bli definert som medisinsk testing som kan diagnostisere noen fysisk aspekt av denne sykdommen.
den virkelige bipolar lidelse test kommer fra helsepersonell som er bedre trent til å lete etter sine symptomer enn noen uformell selv- test kan være. testing kan omfatte spørsmål om adferd og vil sannsynligvis inneholde fortsatt observasjon for å fastslå at diagnosen er korrekt. spesielt for psykiatere, evaluere hvordan folk reagerer på medisiner for bipolar lidelse bidrar til å diagnostisere dem og kanskje foreslå alternative diagnoser når det passer, som med selvtesting, er evaluering av psykiatrisk helsepersonell ikke 100% nøyaktig
dette fører naturlig til begrepet noen form for medisinsk testing som ville nøyaktig diagnostisere bipolar lidelse. målet om å kunne kontrollere blod eller gjøre en genetisk analyse for å bekrefte tilstedeværelse av tilstanden er en prisverdig en. i dag er det ingen enkel test for sykdommen, men det er få tester som kan hjelpe diagnostisere bipolar ved å identifisere noen av funksjonene.
noen selskaper markedsføre et hjem bipolar lidelse test for å teste et par av gener assosiert med sykdommen, men ikke har genene foreslår ikke fravær av sykdom, og ha dem doesn ' t nødvendigvis antyder tilstedeværelse av tilstanden. noen ganger blod eller spytt kan være en indikasjon på stemningen stat, og kan brukes til å foreslå humørsvingninger, men dyptgripende svingningene er generelt observerbare av noen god mental helse profesjonell. en annen potensiell testverktøy er magnetisk resonans imaging ( MRI ), siden det har vært studier på hvordan bipolar hjernen vises og fungerer. hvis bipolare hjerner er like, kanskje på jakt etter likheter på MR være den beste måten å bekrefte tilstanden, men dette er ennå ikke tilgjengelig.
Dessverre ingen sann bipolar lidelse test eksisterer i dag. det er å håpe at dette vil endre seg, gitt de upresise diagnostiske teknikker som for tiden er på plass. ironisk større bevissthet om sykdommen nå fører til mange falske diagnoser av det, mens mange folk som virkelig har sykdommen fortsatt ikke å få en skikkelig diagnose.


Previous:nothing Next:de beste pusteøvelser for astma

Relaterte artikler


 • de vanligste hyponatremi årsaker
 • de beste naturlige måter å øke serotoninnivået
 • de vanligste årsakene til alvorlige smerter
 • lokalisert sklerodermi
 • alkoholiker kardiomyopati
 • colorado tick feber
 • diabetes dagbok
 • forebygge demens
 • kamp tretthet
 • vanligste årsakene til neonatal asfyksi
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com