abdominal levering

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2014-01-09
levering av en baby gjennom et snitt i morens mage kalles en underlivs levering, vanligvis kjent som en keisersnitt. vanligvis utføres når livet av barnet, mor, eller begge er jeopardized, innebærer en abdominal levering en kirurgisk snitt i bukveggen for å lette fødselsprosessen. som med alle medisinske prosedyre, er det risiko forbundet med en abdominal levering. gravide kvinner som kan bli planlagt for en keisersnitt, eller for hvem prosedyren kan være en mulighet, blir ofte oppfordret til å utdanne seg om potensielle risikoer og utvinning prosessen knyttet til denne type levering.
dersom mors helse er kompromittert på grunn av eksistensen av en kronisk medisinsk tilstand, som for eksempel diabetes eller hun har en aktiv infeksjon som følge av en seksuelt overført sykdom (std ), kan barnet bli levert via magen for å minske risiko for komplikasjoner. kvinner som er gravide med mer enn ett barn kan ha en keisersnitt for å lette levering prosessen. i tillegg, hvis en kvinne har hatt en tidligere abdominal levering, kan hun bli oppfordret til å gjennomgå keisersnitt levering på grunn av mulig risiko forbundet med en vaginal fødsel. risikoene forbundet med en vaginal fødsel etter keisersnitt ( vbac ) er helt avhengig av et individs situasjon og medisinsk historie.
buk levering prosedyren innebærer innføring av et kirurgisk inngrep i morens nedre bukvegg like over kjønnshår regionen. mor er generelt gitt en spinal blokk, eller epidural, og er fortsatt våken og våken under fødselen. et snitt gis til åpne livmoren og tillate fjerning av babyen. når barnet er levert og morkaken er fjernet, blir masker brukes til å lukke abdominal snitt. i de fleste tilfeller er en enkelt, horisontal snitt brukes for å lette en keisersnitt, men i noen tilfeller kan mer enn ett snitt være nødvendig for å fullføre leveransen trygt
en underlivs levering ikke bære noen risiko. for komplikasjoner. mor kan være en økt risiko for blodpropp, overdrevne blødninger og infeksjoner. bruk av bedøvelse ikke ha noen risiko for allergisk reaksjon på medisiner administreres og svekket åndedrett. kvinner som gjennomgår en underlivs levering kan plasseres på en økt risiko for fremtidige svangerskapskomplikasjoner, herunder unormal placenta utvikling og uterusruptur. risikoen for en baby levert abdominally er minimal og kan inkludere ansikts sårskader eller pustevanskeligheter.
kvinner som har en keisersnitt generelt forblir innlagt på sykehus for et par dager etter levering. ofte oppfordret til å komme opp og flytte rundt kort tid etter levering, kan den nye moren observeres for tegn på infeksjon eller mulige komplikasjoner i løpet av hennes opphold på sykehuset. smertestillende kan gis for å lindre ubehag etter levering. å fremme en rask og komplikasjon fri gjenoppretting, er nye mødre oppfordres til å få nok hvile, holde seg hydrert, og holder seg til sin legens postoperative instruksjoner.


Previous:nothing Next:de viktigste årsakene til hjerneskader

Relaterte artikler


 • stor celle lymfom
 • uløste sorg
 • nasal slimete
 • symptomene på hetetokter
 • hodebunnen eksem
 • sammenheng mellom blodtrykk og alder
 • nyoppstått diabetes
 • de vanligste hyponatremi årsaker
 • bærbar vann purifier
 • symptomer på øyekatarr i babyer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com