kriminalomsorgen medisinske tjenester

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2014-01-07
kriminalomsorgen medisinske tjenester er medisinske tjenester som tilbys til personer som er fengslet. omsorg for mennesker i fengsel og fengsler krever en spesiell kompetanse, og medisinske fagfolk som velger å arbeide i feltet av korreksjoner typisk motta unik opplæring som sikrer at de kan tjene sine pasienter effektivt. en bemerkelsesverdig leverandør av medisinsk personell til rettelser samfunnet i USA er kriminalomsorgen medisinske tjenester (CMS ), som gir bemanning i 18 stater.
sikkerhet er et stort problem i fengsler. medisinsk behandling kan bli gitt på en på stedet klinikk eller sykehus, avhengig av anlegget, som reduserer sikkerhetsrisiko ved at omsorg gis i et kontrollert miljø, eller innsatte må overføres til et sykehus for mer omfattende medisinsk behandling. folk som jobber i kriminalomsorgen helsevesenet trenger å være komfortabel med å jobbe i høyt stress miljøer, og de kan være ledsaget av vakter eller chaperons mens de gi behandling, for sin egen sikkerhet. medisinsk utstyr må også være nøye overvåkes slik at de innsatte ikke har tilgang til farlige redskaper.
mange fengsler sliter med høy forekomst av smittsomme sykdommer, som innsatte med kroniske tilstander som hepatitt c inn i fengselsvesenet og passere sine infeksjoner videre til andre. en stor del av kriminalomsorgen medisinske tjenester er forebygging og utdanning som er utformet for å kontrollere stigende infeksjon priser, inkludert rutinemessig screening for å fange infeksjoner tidlig, og håndtering av pasienter med pågående infeksjoner å forbedre kvaliteten på liv. ettersom de innsatte ikke får lov til å vedlikeholde sine egne forsyninger av medisiner, kriminalomsorgen medisinske tjenester omfatter også ansatte som administrerer medisiner til innsatte i samsvar med deres resepter.
enkelte fengsler kontrakt ut sine kriminalomsorgen medisinske tjenester til selskaper som spesialiserer i dem, mens andre kan leie egne medisinske staber. mindre anlegg har en tendens til å stole på innleide arbeidere, og i et svært lite fengsel eller tilbakeholdelse anlegg, kan medisinske fagfolk fra de omkringliggende samfunnet brukes i stedet for kriminalomsorgen helsetjenester spesialister.


Previous:nothing Next:foregripende angst

Relaterte artikler


 • beta-sitosterol
 • om av sykehuset forsyninger
 • foregripende angst
 • tegn på cerebral parese hos spedbarn
 • hva som forårsaker feber blemmer på leppene
 • esophageal akalasi
 • symptomer på øye kreft
 • dysfagi symptomer
 • solar urticaria
 • binyreinsuffisiens symptomer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com