om tillit building øvelser

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2014-01-06
akkurat som en person utfører fysiske øvelser for å bedre fysisk helse, kan det være nødvendig å gjøre tillitskaping øvelser for å skape et sunt selvbilde. det er viktig å forstå at tillitskaping øvelser er ikke om å bli perfekt eller eliminere utfordringer og frykt, de fleste er mer rettet mot selvhjulpenhet og mestringsstrategier mennesker med sunn selvtillit kan være mer villige til å gå etter hva de ønsker i livet, snarere enn håndheve selvødeleggende strategier som svekker fremgang og lykke.
tillitskaping øvelser ofte innebære å snu negative mønstre til konstruktive seg. dette er ofte en tre-trinns prosess for å identifisere en negativ tanke, å komme til roten av problemet, da kommer opp med en konstruktiv eller positiv erstatning for den opprinnelige tanken. for eksempel hvis en person tenker "jeg kan ikke gå til en yoga klasse, 'det er viktig å så spørre hvorfor dette er tilfelle. hvis roten av problemet er at han eller hun føler seg ukomfortabel med hvordan de ser på yoga klær, er det andre trinnet i oppgaven for å si « jeg skammer meg over å gå til en yoga klasse, fordi jeg er redd jeg ser feit. ' Den tredje trinn av denne øvelsen er å erstatte den nå spesifikke negative tanker med en konstruktiv, slik som : «Jeg er ikke fornøyd med hvordan jeg ser nå, men som ikke vil endre med mindre jeg begynner å trene regelmessig, så jeg vil gå til yoga klassen.
noen tillitskaping øvelser involverer pre-visualisering av en hendelse som gjør en person nervøs eller selvbevisst. intervjuer, auditions, og forestillinger er alle typer hendelser som kan føre til angst og frykt for å mislykkes. prøve å spille en fantasi ut som det er dagen etter hendelsen, og det var en knusende suksess. si ting som «Det var den dagen jeg ga den perfekte intervjuet, 'eller' det var natten jeg fikk min første stående applaus. tro at hendelsen er allerede vellykket faktisk kan noen ganger lure hjernen til å håndtere utfordringer bedre.
er det mange bøker, nettsteder og terapeuter som er dedikert til å hjelpe folk med å finne brukbare tillitskaping øvelser huske at bedre selvtillit er en svært personlig prosess som vil være forskjellig fra person til person. ikke vær redd for å plukke og velge mellom forskjellige strategier eller teorier for å finne en kombinasjon av øvelser som gir resultater.


Previous:nothing Next:de beste naturlige måter å øke serotoninnivået

Relaterte artikler


 • vanligste årsakene til neonatal asfyksi
 • om psykisk sykdom
 • de ulike tennene sliping symptomer
 • prenatal farskap test
 • Forholdet mellom fettlever og skrumplever
 • akutt diaré
 • om tillit building øvelser
 • de vanligste dehydrering effekter
 • esophageal akalasi
 • mitralstenose
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com