finne ut resultater fra kliniske studier

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2014-01-05
en primær hensikt av kliniske studier er for utvikling av nye medisiner i et regionalt marked. disse stoffene kan være konstruert for resepter eller over-the -counter salg. store selskaper som driver kliniske studier typisk rapportere disse funnene for allmennheten i en pressemelding. det finnes nettsteder som sporer klinisk studie ytelse i en omfattende database for en bestemt region. disse databasene inneholder informasjon om studier, alt fra hvilken type narkotika som blir testet, hvordan delta og resultatene av hver testfasen.
hver fase av en klinisk studie er designet for å produsere et bestemt resultat. for eksempel i u. tallet. omfatter første fase administrere et stoff til små grupper av mennesker til fastslå sikkerhet og effektivitet. hvis den fasen er vellykket, selskapet vanligvis vil gjøre en kunngjøring av noe slag, vanligvis gjennom en pressemelding. en pressemelding er en offentlig dokument som kan nås på media eller investor relasjoner side av en bedrifts nettside.
i den andre fasen av en u. s. klinisk studie, er et stoff gis til en større gruppe mennesker. denne rettssaken er lik den første fasen i at hensikten er å teste sikkerheten og effektiviteten av et medikament, men stoffet er distribuert til en større gruppe mennesker. hvis disse resultater fra kliniske studier er vellykket, går stoffet på tredje fase av testing.
i den tredje fasen, er et stoff testet for bivirkninger og effektivitet i forhold til andre legemidler på markedet. den siste fasen av klinisk utprøving test kombinerer kliniske forskningsdata fra tidligere testing faser. resultatene bestemme et stoff innvirkning i forhold til eventuelle bivirkninger av bruken sin.
når et medikament fullfører alle faser i en klinisk studie, som igjen kan variere avhengig av regionen der et medikament blir utviklet, begynner et selskap markedsføring av stoffet i denne regionen. forhandlere vil annonsere stoffets tilgjengelighet. narkotika beslutningstakere vil begynne markedsføringskampanjer hvor nyheter av resultater fra kliniske studier vil bli formidlet.


Previous:nothing Next:årsakene til søvnighet på dagtid

Relaterte artikler


 • situasjonsbestemt depresjon
 • de vanligste dehydrering effekter
 • Canavan sykdom
 • klinisk psykologi
 • diabetes dagbok
 • postpartum angst
 • pyogenic leddgikt
 • prenatal farskap test
 • forholdet mellom stress og diabetes
 • acinic cell carcinoma
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com