uløste sorg

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2014-01-03
uløst sorg refererer til en utvidet Sorgprosessen for en person, situasjon, eller forhold som er borte. mens mange mennesker opplever sorg over et alvorlig tap, kan prosessen bli forlenget og forverret hvis uløste problemer, følelser eller andre komplikasjoner oppstår. folk opplever uløst sorg kan ha vært ute av stand til å avsløre viktige følelser eller åpenbaringer i forhold til situasjonen, eller kan være ute av stand til å bevege seg på grunn av tvetydige spørsmål rundt en forsvinning eller sannsynlig død
en. av de vanligste situasjoner som forårsaker uløst sorg er når emosjonelle problemer som ikke har blitt løst av den sørgende person og personen som har dødd eller forlatt kontakt. hemmeligheter, uferdige argumenter, og misforståelser aldri jobbet ut kan alle føre til utvidet sørgende. vanlig byrden av sorg kan utvides ved skyld og kunnskap at ting ikke ble avgjort før død eller avgang av en viktig person.
død av barn eller ungdom kan forårsake uløst sorg i nære venner og slektninger del av denne komplikasjonen kommer fra det faktum at foreldre og venner har håp, drømmer og planer for den unge og hans. eller hennes fremtid, som nå vil aldri komme til å passere. Som med mange uløste sorg situasjoner, kan folk føle det er objektivt galt for en person å dø med så mange ting uoppfylte og en fremtid full av muligheter. foreldre kan også falle inn uløste sorg mønstre ut av en tro, feil eller annen måte, at de ikke utfører sin rolle som en beskytter og har sviktet det døde barnet.
når en person forsvinner, blir kidnappet, eller er oppført som savnet i aksjon i en militær innsats, kan uløst sorg oppstå på grunn til mangel på reell kunnskap. ideen om at en kjær kan fortsatt være der ute, levende og i nød, kan torturere mange sørgende mennesker inn i en stadig dypere spiral av smerte og skyld. i tillegg, noen psykologiske studier viser at folk aksepterer døden bedre når presentert med fysiske bevis for døden,. det kan være en viktig del av begynner prosessen med nedleggelsen
hvis en sørgende person ikke har en stikkontakt for uttrykket av følelser, kan sorg forbli uløst en. hemmelighetsfulle person som mister en kjæreste kan ha noen tilgjengelig regress for å diskutere hans eller hennes smerte og sorg over spørsmålet, av frykt for eksponering. en tenåring som har en spontanabort kan være ute av stand til å snakke om sine følelser av tap på grunn av frykt for straff eller funn. overse eller skjule følelsesmessig smerte kan ha alvorlige konsekvenser på både den sørgende partiet og de rundt ham eller henne.
det er viktig, i enhver situasjon hvor sorg ikke kan uttrykkes til venner og familie, for å oppsøke profesjonell hjelp internett kan være en stor kilde til anonym sorg støtte, samt gjennom støtte nettsteder som. krever ingen personlige opplysninger. noen opplever tegn på depresjon eller selvmordstanker bør finne umiddelbar hjelp fra fagfolk.


Previous:nothing Next:mitralstenose

Relaterte artikler


 • tegn på cerebral parese hos spedbarn
 • hvordan kan penger redde liv
 • de ulike årsaker til akutt bekkensmerter
 • hepatitt b carrier
 • de vanligste dehydrering effekter
 • de forskjellige kløe hodebunnen forårsaker
 • pyogenic leddgikt
 • beta-sitosterol
 • Institutional Review Board
 • Forskjellen mellom syre reflux og fordøyelsesbesvær
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com