hvordan kan penger redde liv

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2014-01-02
vår verden er en som krever penger, for omtrent alt som er relatert til livskvalitet. vi gaffel over penger til mat, husly, helsetjenester, medisin, og klær. lenger vi betale for ting som strøm og vann. vi må bruke penger for barest essensielle fordi dette er hvordan verdensøkonomien fungerer uten penger, ville vi snart mangler ting grunnleggende for å overleve og dermed penger kan bokstavelig talt sies å redde liv ,. det sparer våre egne liv.
vi kan vurdere visse deler av Afrika som absolutt ødelagt av AIDS-viruset. mens nå er hiv cocktail av medisiner gjør mye for å forlenge livet til mennesker i vestlige land, hiv sammentrekning og død tall i Afrika fortsetter å vokse. i enkelte områder, barn med hiv ikke lenger har foreldre, fordi de har bukket under av aids. de har også noen midler, eller svært dårlige innebærer å tilegne seg penger til omsorg for seg selv.
problemet er så svimlende at myndighetene i slike land må ofte spørre andre land, og veldedige organisasjoner for økonomisk bistand. dette er hvor ens lommeboka kommer inn i bildet. det er helt sant at ved å bidra til anerkjente veldedige organisasjoner kan man ikke bare bedre liv, men også redde dem.
i forhold til de høye narkotika kostnader for hiv cocktail i oss, kostnader for hiv medisiner i Afrika er mye lavere. derfor bidratt med penger faktisk kan strekkes for å redde livene til mange. hva koster 6000 us dollar (USD) for et år av hiv cocktail i oss, koster ca 600 dollar i Afrika. dermed en donasjon på 6000 dollar i året kunne redde ti mennesker, kunne en donasjon på 600 redde en. 50 kroner i måneden synes en liten pris å betale for å redde noens liv. Imidlertid i Sør-Afrika, er regjeringen bare i stand til å bruke rundt 40 dollar i året på en persons helse, sørgelig kort av merket.
vurdere følgende. hver dag en person kjøper en tre. 50 usd latte fra Starbucks. om det koster. 50 dollar å lage din egen kaffe i stedet du ville ha et gjennomsnitt på 90 dollar ekstra hver måned. legge 10 usd og du kan teoretisk redde to liv i året.
ikke alle er like posisjonert til å gjøre en slik innsats, men mange vestlige er. krever imidlertid et problem av omfanget i afrikanske land og andre utviklingsland nasjoner mer enn bare penger. conceptualize penger bidro til å gjøre en levedyktig vaksine mot HIV. hvordan fantastisk ville det være å forebygge HIV evig? det ville ikke løse alle verdens problemer, og heller ikke redde alle liv. men det ville sikkert være en start i riktig retning, en handling av å åpne hjertet så vel som den lommeboken som kunne alltid forbedre den menneskelige tilstand.


Previous:nothing Next:de ulike årsaker til akutt bekkensmerter

Relaterte artikler


 • situasjonsbestemt depresjon
 • pyogenic leddgikt
 • postpartum angst
 • hvordan kan penger redde liv
 • Canavan sykdom
 • involvert i oppsetningen av brystkreft
 • akutt diaré
 • cervical cap
 • vanligste årsakene til neonatal asfyksi
 • beta-sitosterol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com