lateksallergi symptomer

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2014-02-07
lateksallergi symptomene kan variere avhengig av mengden av følsomhet for lateks. noen mennesker kan starte med milde reaksjoner som pågår til mer alvorlige de om eksponering for lateks skjer igjen eller fortsetter. andre har svært alvorlige reaksjoner når allergien utvikler ; de som utsettes for lateks kan ikke umiddelbart reagere på det og har forsinkede reaksjoner, mens andre viser umiddelbare tegn til lateksallergi symptomer kan klassifiseres i tre ulike grupper :. allergisk kontakteksem, irriterende kontakteksem, og latex. overfølsomhet.
mer mild er irriterende kontakteksem. det vanligvis har lignende lateksallergi symptomer til allergisk kontakteksem, men de kan mest forekomme på deler av kroppen som har kommet direkte i kontakt med latex. for eksempel, en person iført gummihansker kan utvikle utslett, brennende eller lesjoner på hendene. legene er faktisk ikke sikker på at denne reaksjonen skyldes allergi, men det kan være et tegn på at folk vil gå på å utvikle allergi mot lateks.
de mest alvorlige lateksallergi symptomer oppstår når folk har overfølsomhet mot lateks, og disse symptomene kan tidvis være livstruende og oppstår umiddelbart etter latex eksponering. de inkluderer utviklingsland elveblest, har ekstrem problemer med å puste, hevelse i halsen, og forekomst av astma eller tungpustethet. utvikle noen mennesker oppkast eller diaré rett etter latex eksponering.
de med kjent allergi mot latex trenger å bære adrenalin, og må være forsiktig fordi latex er så mye brukt. mange hverdagslige ting har latex, som fjernkontroller, minibanker, og mange prevensjon enheter. denne allergien kompliserer medisinske prosedyrer og sykehusinnleggelse fordi så mange ting i sykehus, ikke bare hansker, er laget av latex. når en person har opplevd lateksallergi symptomer i det siste, bør de definitivt ha en medisinsk armbånd merke seg dette faktum, og bør gjøre alt mulig for å unngå ytterligere latex eksponering. dersom det er tvil om en lateksallergi, en hud scratch allergi testen kan brukes til å bekrefte.


Previous:nothing Next:sammenheng mellom røyking og impotens

Relaterte artikler


 • sammenheng mellom lupus og håravfall
 • skjoldbruskkjertelen hypertensjon
 • prenatal farskap test
 • Forskjellen mellom syre reflux og fordøyelsesbesvær
 • redusere flatulens
 • sammenheng mellom IBS og gass
 • identifisere en Darvocet avhengighet
 • sammenheng mellom blodtrykk og alder
 • kernicterus
 • om av fibromyalgi behandlinger
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com