velge den beste sensitiv hud solkrem

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2014-02-06
velge solkrem egnet for sensitiv hud kan være en utfordring, som hud følsomhet varierer og ett produkt entusiastisk støttet av mennesker med sensitiv hud er kanskje ikke fungerer så bra på andre mennesker. som en generell regel, lese ingredienser nøye for å se etter kjente irritanter og allergener anbefales. mennesker kan også finne det nyttig å lese anmeldelser skrevet for mennesker med sensitiv hud i tankene og for å rådføre seg med hudleger om alternativer.
litt sensitiv hud solkrem bruker en fysisk, snarere enn kjemisk, metode for å blokkere solens stråler, ved hjelp av stoffer som sink oksid. disse kan være mer skånsom mot huden og vil være mindre sannsynlighet for å forårsake hudreaksjoner. folk bekymret hud følsomhet kan også oppsøke hypoallergeniske solkremer, produkter designet spesielt med hud følsomhet i bakhodet, mens folk som er bekymret for kviser kan se for noncomedogenic solkremer.
folk med allergi mot matvarer som mais, hvete, og meieri kan gjennomgå ingrediens avsløringer nøye etter tegn på disse ingrediensene. hvis solkrem med et allergen i den anvendes på huden, folk kan utvikle elveblest eller andre allergiske reaksjoner. råvarer blir noen ganger brukt på uvanlige måter, og alle mennesker med matallergi bør lese ingredienslister med ekstrem forsiktighet for å se etter potensielt farlige ingredienser. selv om et produkt er merket som en sensitiv hud solkrem, kan det inneholde usikre ingredienser.
det finnes reseptbelagte sensitive hud solkrem produkter tilgjengelig, spesielt formulert for sensitiv hud. hvis folk finner ut at ingen kommersielle solkremer oppfylle deres behov, kan de diskutere muligheten til å bruke en resept produkt. mange legemiddelfirmaer tilbyr prøver å hudleger, slik at folk en sjanse til å teste en resept produkt før du kjøper den for å se om de opplever hudreaksjoner. iført beskyttende plagg kan også bidra til å redusere behovet for solkrem, slik at folk bruker mindre og redusere risikoen for hudreaksjoner.


Previous:nothing Next:systemisk sklerose

Relaterte artikler


 • nuchal skanning
 • om av fibromyalgi behandlinger
 • Dubin-Johnson syndrom
 • pyogenic leddgikt
 • velge den beste sensitiv hud solkrem
 • fibrocystic bryst sykdom
 • staph hudinfeksjoner
 • de vanligste årsakene til en sår hals og slim i halsen
 • sammenheng mellom nyrestein og alkohol
 • de forskjellige svart mold helserisiko
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com