blandet tilstand

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2014-02-01
mens mange mennesker tenker på ubehandlet bipolar lidelse som humørsvingninger som spenner fra manisk eller hypoman til deprimerte stater, kan blandet tilstand også være en funksjon av denne tilstanden. det er kanskje et av de farligste og mest vanskelige for de med humør lidelser. stedet eller være utelukkende manisk eller deprimert, kan bipolar i eller II lider blir syke med en tilstand der de har sider ved begge polene. dette er ofte delt inn i to diagnostiske undergrupper kalt dysphoric mani og agitert depresjon. begge forholdene er utfordrende og øke en pasientens risiko for selvskading og selvmord fordi de er så vanskelig å bære.
agitert depresjon er i motsetning til dysphoric mani, og dens viktigste funksjon er depresjon. dette er vanligvis ledsaget av hypomane symptomer som rastløshet, manglende evne til å sitte stille, racing tanker, dårlig søvn, og aktiviteter som vred av hender. Personer med bipolar II lidelse, da i en deprimert tilstand, kan være mer utsatt enn bipolar I lider å oppleve dette blandet tilstand. selv om det er muligens " roligere " enn dysphoric mani, er det ikke mindre farlig, og folk kan lett bli besatt av tanken på selvmord, delvis for å unnslippe det virke som uunngåelige tanker og følelser.
når en blandet tilstand oppstår, betyr det at personen lidelsen ikke er å være tilstrekkelig medisinert eller krever justeringer medisinering deres. for begge typer bipolar lidelse, behandle den enkelte er et spørsmål om finjustering og finne hva verk. ved hjelp av en stemning stabilisator som litium, lamotrigin, karbamazepin, eller divalproex er vanligvis det første skrittet, men flere medikamenter kan være nødvendig å behandle andre symptomer. atypiske antipsykotika kan inngå i en behandlingsplan, og noen ganger medisiner som beroligende eller antidepressiva brukes også, selv om sistnevnte må brukes med forsiktighet for å unngå å fremkalle en blandet tilstand eller en manisk episode.
avhengig av pasienten, kan innledende medisinering endringer foretas i et sykehus for å minimere risikoen for at pasienten vil skade seg selv. andre, under årvåkenhet av familie og venner, komme seg gjennom disse statene og medisinering endringer i hjemmet. finne den rette medisinen kombinasjonen kan ta tid, og så lenge en person forblir i denne tilstanden, må de nøye overvåking og støtte.


Previous:nothing Next:de forskjellige svart mold helserisiko

Relaterte artikler


 • sammenheng mellom ADHD og autisme
 • kriminalomsorgen medisinske tjenester
 • tyroidstimulerende immunglobulin
 • påståelig samfunnet behandling
 • de forskjellige typer personlighetsforstyrrelse tester
 • foreldrenes fremmedgjøring
 • PanOptic oftalmoskop
 • de vanligste årsakene til oppblåsthet
 • unngå PMS hodepine
 • involvert i oppsetningen av brystkreft
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com