hvordan holde en mat logg

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-09-26
Virkelig tenke over hva du ønsker å oppnå før du begynner å holde en food logg. Når du har funnet ut hvorfor du vil spore hva du spiser, skrive det ned. Les videre for å lære å holde en mat logg
en.
Ikke mister oversikten over hvorfor du holder en logg eller du vil gi opp. For at en logg for å være effektive, må du fortsette den for en måned og du trenger loggen til å ha et formål. Dataene må være lett å spore for trender, slik at du ikke bare se på hva du spiste, men heller på hva den gjør for deg.
2
Start med å lage kolonner med følgende overskrifter:. Mat eller drikke-skrive ned alt ned til majones og type brød eller størrelsen på koppen. Kvantum-skriv ned estimatet vekt eller måling. Kalori Value-hvis du ikke kan fastslå dette fra en etikett, gå på nettet og finne ut kaloriverdi, det er nok av nettsteder tilgjengelig. Time-Hva var den tiden av døgnet, sørg for å skrive i am eller pm Hvor-fastfood i bilen? Middag på bordet? Uansett hvor du var skrive det ned. Med hvem-din søster, beste venn, en stor gruppe eller alene. Du vil finne denne kategorien svært interessant når du bryter ned informasjonen. For kolonnen, Hva jeg Wad gjør, skrive ned aktiviteter som å se på TV, kjører i bilen eller arbeid. Dette har stor innvirkning på hva du spiser og når. Hvordan jeg Feel-Dette er et bra sted å gjøre noen selvrefleksjon, og er trolig den fremste grunnen til at du kan mislykkes på denne oppgaven. Ingen ønsker å se for dypt på hvorfor de er sabotere seg selv og hvis det skjer mer enn høye poeng det er lett å bli frarådet. Ikke la deg selv om at alternativet. Bestem deg før du starter, vil du ikke la skje.
Tre.
Ikke glem å skrive ned noe. Ikke endre mønstre. Vær ærlig. Du er den eneste som blir skadet ved å unngå ditt løfte til deg selv å gjøre dette. Vær presis. Tell hvor mange sjetonger før du spiser dem, ikke bare skrive saus, la hvor mye og hva slags.
Fire.
Når du har fullført din loggen kan du lett merke trender og begynner å endre atferd mønstre som setter deg i veien for usunne. Hvis loggen ikke er nok motivasjon for å endre vaner, ta det med til en trener på ditt lokale treningsstudio, og har et hjerte til hjerte med ham. Få noen råd og komme ut av denne øvelsen sunnere grunn av det. Mobiltelefoni


Previous:hvordan hjelpe barn å utvikle sunne matvaner Next:hvordan å miste fett uten cardio trening

Relaterte artikler


 • hvordan du bruker sosiale nettverk til å gå ned i vekt
 • hvordan gjøre bred munn spirende lokk
 • hvordan å blande en pre-workout protein shake
 • hvordan å miste fett uten cardio trening
 • hvordan man kan forebygge overvektige barn - å snu trenden
 • hvor å miste vekt
 • hvordan å bryte et vekttap platå
 • å spise for en sunn kolon
 • hvordan gjøre enkle endringer for å forbedre kosthold
 • Hvordan velge medisiner for vekttap eller diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com