hvordan å gå ned i vekt med glucofast

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-10-30
Når det kommer til å miste vekt, kan det være så vanskelig å kutte ut vår favoritt mat. Pasta, brød og ris smaker så darn godt. Men de har også pigg på glukose i blodet, noe som gjør det vanskeligere for kroppen å kaste den uønskede pounds. Her er hvordan du kan stoppe dem cravings ved å ta et vekttap supplement kalt Glucofast
en.
Ta én kapsel 30 minutter før frokost. Følg at dosen med en kapsel i midten av ettermiddagen. Hver dose bør tas med et høyt glass med vann. Hvis du er over 150 kg, så du bør ta tre kapsler fordeles utover dagen, hvis du er over 200 kg, så opp dosen til fire piller for de første 90 dagene. . Når vi mottar din neste forsendelse av Glucofast, mer detaljerte instruksjoner om doseringen etter 90 dager vil være til stede.
To.
Drikk rikelig med vann å gå ned i vekt med Glucofast. Som med mange diett piller, den Glucofast instruksjoner, foreslår drink du åtte fulle glass med vann per dag. Dette vil bidra til å holde deg følelsen satiated.
Tre.
Reduser den totale kalorier i kostholdet ditt. Den kaloriinntak vi alle trenger varierer mye fra person til person. Å se hva din kaloriinntak er, overvåke den for en periode på 3 til 7 dager. Bestem gjennomsnittlig kalorier per dag, og deretter redusere det med 10 til 15 prosent. Dette vil hjelpe hoppe start på vekttap også.
Fire.
Få flytte for å få vekten av. Ingenting vil hjelpe deg å miste vekt raskere enn vanlig trening. Presentere dette sakte inn i din vanlige rutine ved å starte med cardio øvelser tre ganger i uken i 30 minutter. Opp denne rutinen til 45 minutter i løpet av fem uker. Cardio øvelser inkluderer svømming, løping, sykling, aerobic klasser og mer. Legg til styrketrening to ganger i uken. Hvis du har en frykt for frie vekter, bruker du bare maskiner på ditt lokale treningsstudio. De er mye mindre skremmende og du kan regulere vekten trygt. Bare start med null motstand på hver øvelse og arbeid opp til det stedet der du føler deg utfordret, fullført tre sett med 10 repetisjoner på hver øvelse.
Fem.
Lag en livsstil endring. Når det gjelder slanking, bare utføre en krasj diett fungerer bare så lenge du er på den. Hvis du holder mosjon og et moderat kosthold som en del av din nye livsstil, så vil du sikkert være fornøyd med resultatene. Glucofast vil gi deg den ekstra push til å regulere insulin nivåer og holde pounds smelte bort.

Tips og advarsler


 • alltid konsultere en lege før du begynner en ny øvelse og kosthold rutine.
 • Følg advarsel etiketten nøye på Glucofast flasken. Vanligvis slankepille kosttilskudd ikke er anbefalt for enkelte pre-eksisterende forhold, gravide og personer under 18 år.


 • Previous:hvordan du gir dine barn vitamin d ernæring i kostholdet Next:hvordan å forberede måltider med den flate magen kosthold

  Relaterte artikler


 • hvordan å mate et barn med ADHD
 • å spise mer frukt
 • å spise for en sunn kolon
 • hvordan å behandle redusert appetitt
 • hvordan å lære et lite barn å gjøre næringsrik spise valg
 • hvordan de skal overleve en lav carb diett
 • hvordan å vokse stort mung bønnespirer
 • hvordan å gå ned i vekt med leptitrex
 • hvordan trene
 • hvordan å gå ned i vekt i helgene
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com