hvordan å gå ned i vekt i løpet av dagen

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-11-29
eller mange personer opprettholde en sunn kroppsvekt kan være en kamp. Utfordringene med å balansere arbeid og familie kan forlate liten tid til trening og forberedelse av sunne måltider. Den gode nyheten er at selv om du ikke har tid til å gjøre en full treningsøkt, det er skritt du kan ta for å gå ned i vekt hele dagen selv når du ikke er engasjert i et strukturert treningsprogram. Høres dette for godt til å være sant? Disse små endringer som du gjør i din daglige rutine kan legge opp til betydelig vekttap over tid. . Slik gå ned i vekt i løpet av dagen
en.
Sip Green Tea.
Dyrestudier har vist at mus som fikk grønn te få mindre vekt og mindre fett lagres enn sine kolleger som drakk vann. Grønn te i tilstrekkelige mengder ser ut til å øke metabolismen får deg til å forbrenne mer fett. Hold en mugge med grønn te med deg til enhver tid og nippe til det hele dagen. Mål i tre til fem kopper grønn te på daglig basis. Ikke bare kan det øke stoffskiftet, men det kan gi andre helsemessige fordeler også.
To.
Lær å fidget.
Studier utført på rotter viste at rotter som er rastløse og flytter rundt mer forble slankere enn sine mer stillesittende, mindre fikle kolleger. Selv om du ikke er en naturlig fidgeter, lære å fidget når du sitter ved skrivebordet fungerer eller snakke i telefon hjemme. Hold beina dine beveger seg når du sitter og beveger armene når du går. Dette vil alle ta bevisst innsats i begynnelsen, men vil bli andre natur over tid. De små rastløse bevegelser kan legge opp til vekttap over tid.
Tre.
Ta den lange veien.
Stopp parkering i nærmeste parkeringsplass når du trekker inn på kontoret parkeringsplassen. Park så langt ut som du kan og gå så raskt som mulig inn på kontoret. Styr klar av heis og leder for trappen. Når lunsjtid kommer, ikke komme inn i bilen og kjøre til lunsj reisemål, finne en nærmere stedet hvor du kan gå å spise hver dag. Disse små endringene vil arbeide sin magi over tid.
Fire.
Finne unnskyldninger for å flytte.
Ikke la deg selv å forbli på ett sted i lengre av tid. Hvis du sitter ved datamaskinen skrive, stå opp og gå rundt etter hver maskinskrevet side. Hvis du jobber hjemme og leve i et to etasjes hus, gå opp og ned trappen flere ganger mellom sider. Når du snakker i telefonen eller matlaging middag, joggetur på plass. Dette vil ikke bare forbrenne kalorier, men vil bidra til å holde deg våken og klar.

Tips og advarsler


 • Nøkkelen til å miste vekt i løpet av dagen er å finne måter å holde kroppen i bevegelse så mye som mulig. Belønningen? En svelte kropp og evnen til å komme inn i disse størrelsen seks jeans du har henvist til baksiden av skapet.


 • Previous:hvordan du gir dine barn vitamin d ernæring i kostholdet Next:hvordan bygge muskler raskt

  Relaterte artikler


 • å spise sunn mat på en biltur
 • å spise sunt på søskenbarn subs
 • hvordan å innføre sunn mat inn i familiens kosthold
 • hvordan kosthold bruke operant conditioning
 • hvordan gjøre enkle endringer for å forbedre kosthold
 • hvor å maksimere fett tap og gå ned i vekt
 • å spise sunnere
 • hvordan du kan spise for å øke seksuell utholdenhet
 • hvordan å snakke om din spiseforstyrrelse
 • hvordan å gå ned i vekt med Bowtrol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com